heeeeeeeeeelppppppppppppppp!!!!!!!
παιδια ΣΟΣΣΣΣ...
θελω τη γνωμη σας σε κατι,ειλικρινα 8ελω να μου πειτε τι θα κανατε εσεισ στη θεση μου γιαα τι κωλυομαι να παρω μια αποφαση την οποια πρεπει να παρω μεχρι αυριο..λοιπον για να σας βαλω στο κλιμα αν και εχω ξαναγραψει στο φορουμ αντιμετωπιζω κρισεις πανικου με ηπια συμπτωματα καταθλιψης τα οποια αντιμετωπιζω διχως φαμακευτικη αγωγη μιας και τον τελευταιο καιρο εχοθν μειωθει σε μεγαλο βαθμο τα συμπτωματα του πανικου.Να σημειωσω οτι ολα αυτα ξεκινησαν οταν ειχα παει διακοπες πριν απο δυο χρονια στην κρητη απ οπου και καταγομαι και τοτε ξεκινησαν οι πανικοι.Οπως ο κα8ε πανικος ετσι κ αυτος που με χτυπησε τοτε ενιωσε να με "ταρακουνα" μιας και πιστευα οτι αρχιζω να τρελενομαι γεγονος που το συσχετισα αφενος με το γεγονος οτι ο αδερφος μου ειναι ψυχωτικος και αφετερου με το γεγονος οτι σε μια κλειστη επαρχιακη κοινωνια απο τη στιγμη που θα με εβλεπαν σε κατασταση αποσυγκεντρωσης οφειλομενη στα συμπτωματα του πανικου θα νομιζαν οτι θα τρελενομουν!Και εδω ακριβως εγκειται το προβλημα...τι να κανω?να ξαναπαω στην κρητη που με επιασαν ολα αυτα διακοπες?δεν αντεχω εδω στην αθηνα πληττω οι παρεες μου εχουν φυγει και ειμαι ολη την ωρα μπροστα απο εναν υπολογιστη,και νιωθω σαν ακινητοποιημενη που δεν μπορω να παω πουθενα!η να παω και να το ρισκαρω και οτι γινει?κι αν γυρισω τρελη?πφφφ δεν ξερω πλιιιιζ βοηθηστε με εσεις που γνωριζετε απο τετοια θεματα γιατι δεν μπορω να τα συζητησω με κανεναν αλλο...ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα με τις ερωτησεις μου!!