ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!
hey guys λοιπον οπως εχω ξαναπει παω προσωρινα λογω διακοπων σε εναν ψυχιατρο στο μερος που παραθεριζω αλλα μου φαινεται λιγο μαλακας κ μου ειπε κατι που με εχει φρικαρει, αρχικα μου ξανααλλαζει τα αγχολυτικα κ μου δινει κατι προπολεμικα που ποιος τα ξερει κ κατα δευτερον στο τελευταιο ραντεβου μου ειπε οτι σκοευει να μου αλλαξει το αμπιλιφαι κ να μου δωσει ινβεγκα, απ ο,τι γνωριζω αυτο ειναι σαν το ρισπερνταλ κ προκαλει αυξηση βαρους κ δεν το θελω, εχω κ eating disorder κ δεν θελω να εχω κ απο κει παρατραγουδα, κ τον εχω πει οτι παω προσωρινα σ αυτονα σιγα μην συνεχισω απλα επειδη βαριεμαι να κοβω 4 ωρες δρομο για την πολη μου, κ αυτος μου λεει οτι πρεπει (!) να συνεχισουμε να εχουμε επαφη τι λες ρε φιλε ασε μας, κ τωρα εχω φρικαρει γιατι ειμαι μια χαρα με το αμπιλιφαι κ ο μαλακας δεν θα κανει πανω μου τα πειραματα του αντε απο κει...
το χει παρει κανεις το ινβεγκα??
εντωμεταξυ την επομενη βδομαδα εχω ραντεβου σ αυτονα, τι να κανω any ideas τα χω δει ολα, θελω να τον βρισω βεβαια αλλα δεν μπορω λολ, τι να τον πω για να μην μου το αλλαξει κ αμα μου το πει απο μονος του?? δεν θελω να παρω αλλο, ελεος πια κ εχω αγχωθει τρελα συν τοις αλλοις................................