Δαμάζοντας αυτό που υπάρχει εκει ψηλά...
Καλησπέρα για μια ακόμη φορα.Ανοίγω σήμερα αυτο το θέμα διοτι πιστεύω οτι απασχολεί αρκετούς απο εμας.Θα προσπαθήσω να περιγράψω συνοπτικά γιατι στην δική μου την περίπτωση φαντάζει σχεδόν αδύνατο να χαλιναγωγήσω τον ιδιο μου τον εαυτό.Έχοντας μια αρκετά συνηθισμένη ζωή μεχρι πριν λίγα χρόνια ,ξαφνικά διαπίστωσα πως τελικά αυτό που ήμουν δεν έχει καμια σχέση με το σήμερα.
Αφορμή πιθανότατα υπήρξε ενα ατύχημα που με άφησε για αρκετό καιρό στο κρεβάτι κλινήρη. Αμέσως μετα απο αυτη την περιπέτεια της υγείας μου ένιωσα ξαφνικά οτι άρχισα να λειτουργώ πάρα πολυ διαισθητικά και τολμώ να πω πως άλλαξε αρδην η ταχύτητα της σκέψης μου.Ίσως αυτη η "ευστροφιά" φαντάζει ως θείο δώρο .Τι γίνεται όμως οταν η κορδέλα αυτη απο το δώρο σε τυλίγει ,σε δένει τοσο σφιχτά που νιώθεις να κόβεται η αναπνοή σου? Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ καν να επικοινωνήσω με τους αλλους .Νιώθω πραγματικά σαν να κινείται η σκέψη μου τοσο γοργά όσο ο άνεμος .Συνοψίζοντας, δεν θα ήθελα με αυτο το θέμα με περισσή κομπορρημοσύνη να αναφερθώ απλα στην ταχύτητα της σκέψης ,αντίθετα θέλω πραγματικά να καταθέσουν τις απόψεις τους ολοι οσοι έχουν βιώσει αυτο το περιέργο και τρομακτικό συναίσθημα να μην μπορούν να τιθασεύουν αυτο που υπάρχει εκει ψηλά...