για να ανεβει καποιοσ σε αεροπλανο ποσο παιρνετε συνηθωσ;χωρισ να γινεστε ζομπι και ποσα κιλα ειστε αν γινεται
Printable View
για να ανεβει καποιοσ σε αεροπλανο ποσο παιρνετε συνηθωσ;χωρισ να γινεστε ζομπι και ποσα κιλα ειστε αν γινεται
Αν δεν τα εχεις συνηθίσει και το μισο των 3mg μπορει να σε πιασει.Οπως και να χει αυτα στα γραφει γιατρος οποτε μπορεις να ρωτησεις τον ιδιο.
Το μισο(ροζ) με επιανε εμενα στα 55 κιλα περιπου.Δεν ξερω βεβαια αν εχει να κανει με το βαρος..
ok ευχαριστω
επαιρνα των 3 mg για γαδ με πιανανε δε λεω
Για να ξανανεβω σε αεροπλανο θαρρω οτι θα πρεπει να παρω ολο το κουτι...χαχα...συγγνωμη για το αστειακι αλλα ειπα να πω κι εγω τον πονο μου..καταρραμενοι πανικοι!!
Εγω με ένα των τριών απλά κοιμάμαι καλύτερα, στην αρχή κοιμόμουν αμέσως. Πάντως γιατί δεν ρωτάς κανά γιατρό να σου πει τί ποσότητα ενδείκνυται;
Να ρωτήσω κάτι γιατί ακούω για το λεξοτανίλ που παίρνει κόσμος για να κοιμηθεί το βράδι. Εγώ από αγχολυτικά-ηρεμιστικά έχω εμπειρία από το zanex που το έχω για αν με πιάσει πανικός και το tranxene που το έχω αν με πιάσει πολύ άγχος. Κατά καιρούς σε μεγάλες εξάρσεις πανικού πήρα για μικρά διαστήματα ταβόρ και στεντόν.
Το ζάναξ είναι πιο δυνατό από το λεξοτανίλ σε γενικές γραμμές; Αν κάποιος έχεις δοκιμάσει και τα δύο ας απαντήσει.
Ευχαριστώ guys :p:cool: