Είναι δυνατό να γίνει κάτι... μετά από αυτό;
Γεια σας,
είμαι ένας απο τους πολλούς που εχει πρόβλημα κοινωνικοποίησης και μπλοκαρίσματος μπροστά σε ξένα άτομα, ειδικά σε κοπέλες.
Αφού διάβασα διαφορά θέματα και είπα "Φτάνει πια" ώρα να δράσω άρχισα να προσπαθώ να το ριχνω έξω και γενικά να ειμαι πιο κοινωνικος απο τι παλιά. Κατιι παει να γίνει. Παρόλα αυτα ακόμα το να μιλήσω ανοιχτά σε μια κοπέλα που με ενδιαφέρει ακομα δεν το κατάφερα, δεν ειχα ποτέ σχέση και το μονό που μου βγάζει ασφάλεια να μιλησω σε κοπελα είναι οταν είμαι πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή.
Ετσι γράφτηκα σε ενα site και γνώρισα μια κοπέλα, αρχίσαμε να μιλάμε για διαφορά θεματα και σχημάτισα μια εικονα που πιστεύω οτι είναι το στυλ της κοπέλας που θα ηθελα.
Εκανα το βημα που δεν ειχα κάνει ποτέ μεχρι τωρα και της ζήτησα να βγούμε για καφε, πηγαμε, δεν ημασταν μονοί φυσικά ηταν ενας φίλος μου και μια φίλη της.
Συνεχισαμε να μιλαμε λοιπον μεσω νετ, βρεθηκαμε 3-4 φορες ακομα και ηταν ολα καλα. Ελεγα και γω ας το παρουμε χαλαρα, γνωριμια απο το νετ δεν ειναι οτι καλυτερο για να αρχισει μια σχεση ας το αφησω να εξελιχθει και βλεπουμε.
Εντομεταξυ ομως αυτη αρχισε να μου λεει για αλλους που ενδιαφερονταν για σχεση μαζι της, εμενα προφανος δεν μου αρεσε, το επαιζα ανετος αλλα δεν μου αρεσε η ιδεα και δεν ηξερα αν επρεπε να υποθεσω οτι ηταν ο τροπος της για να με κανει να πω κατι παραπανω...ή αν απλα καναμε συζητηση
Μια μερα λοιπον που εκνευριστηκα αρκετα τη ρωτησα καθαρα αν βλεπει τη κατασταση να πηγαινει σε καποιο αλλο επιπεδο σε καποια φαση και ειπε οχι και οτι δεν εδωσα ποτε στοιχεια οτι ζητουσα κατι πιο σοβαρο απο την ολη κουβεντα (πραγμα που εκανα και νομιζω ειχα και ανταποκριση.)
Τωρα αφου ειπε να μεινουμε απλα φιλοι ακομα μιλαμε στο νετ ακομα υπαρχει ενα καποιο κλιμα αλλα δεν ξερω, ειναι δυνατο να ειπε οχι επειδη ηταν υπεροβολικα νωρις; Ή ποτε δεν ηθελε κατι περισσοτερο απλα περνουσε την ωρα της μαζι μου;
Αυτα, μια φορα που τα καταφερα εφαγα τα μουτρα μου :p
αλλα λενε αν δεν πεσεις δεν θα μαθεις ετσι;