ιδψ και βιαιες παρορμησεις.δεν ξερω τι να κανω............
γεια σας ειμαι καινουρια στο φορουμ και πρωτη φορα γραφω για το προβλημα μου το οποιο δεν κρυβω με εχει τρελανει...πριν απο 6 μηνες εχασα ενα πολυ κοντινο και αγαπημενο προσωπο τελειως αναπαντεχα.λιγο καιρο μετα αρχισα να τα βλεπω ολα παραξενα περιεργα ενιωθα οτι δεν ανηκω εδω δεν ηξερα ποια ειμαι τι κανω εδω τι ειναι εδω και διαφορα αλλα τετοια και αρχισα να πιστευω οτι σιγα σιγα τρελενομαι..θεωρω οτι αυτο ηταν αποπροσωποποιηση εξαιτιας τισ στρεσογονου περιοδου ποθ περασα οταν εχασα το κοντινο μου προσωπο.αλλα και παλι εγω ενιωθα να τρελενομαι.λιγο αργοτερα αρχισαν να μπαινουν σκεψεις στο μυαλο μου οτι θα τρελαθω και θα κανω κακο στιν οικογενεια μου.αυτο απο απλη σκεψη αρχιζε να γινεται εμμονη και το φοβαμαι αρχισε να γινεται θεληση να κανω κακο.εγω ολα τα χρονια της ζωης μου ημουν ηρεμος ανθρωπος μεγαλωσα σε πολυ αγαπημενο οικογενειακο περιβαλλον ειχα διαλεξει ανθρωπιστικο επαγγελμα αλλα τωρα νιωθω οτι το μονο που θελω ειναι να κανω κακο.νιωθω οτι δεν εχω συναισθηματα για κανεναν νιωθω κενη και αυτο με κανει να μπερδευω ακομα πιο πολυ την κατασταση.δεν ξεπω τι θελω νιωθω απαισια πολυ συχνα κλαις κ οσο κ να μου λεει και να μου ξαναλεει η ψυχολογος μου οτι εχω ιδψ κ τπτ απο αυτα δεν θα κανω εγω δεν πειθομαι..δεν ξερω τι να κανω νομιζω θα τρελαθω..ελπιζω να μην σας κουρασα...