Γεια σας,
Είναι η πρώτη φορά που επισκέφθηκα το forum καθώς αναζητώ μια βοήθεια-λύση στο πρόβλημα μου και παρατήρησα ότι υπάρχουν πολλές αξιόλογες απόψεις και ίσως πιο ώριμες από τη δική μου..
Καταρχάς είμαι 18 χρονών και σπουδάζω σε άλλη πόλη και όχι στη δική μου.Το πρώτο χρόνο της φοιτητικής μου ζωής γνώρισα ένα αγόρι και δημιουργήσαμε μία πολύ όμορφη σχέση..Και εδώ ξεκινούν τα προβλήματα.Στην οικογένεια μου υπάρχει πολύ αγάπη αλλά ποτέ στα 18 μου χρόνια δε συζήτησα ούτε με τούς γονείς μου αλλά ούτε και με τα αδέρφια μου για τα προσωπικά μου.Επιπλέον ο μπαμπάς παρ'όλη την αγάπη που μου έχει ήταν πάντα αυστηρός και κατά κάποιο τρόπο όλοι στην οικογένεια μου τον σέβομασταν αλλά και τον φοβόμασταν.Αυτό με έκανε να φοβάμαι και να ντρέπομαι να τους μιλήσω για τη σχέση μου,η οποια είναι η πρώτη.Αποφάσισα λοιπόν να το κρατήσω κρυφό μέχρι να βρώ το θάρρος να μιλήσω..
Όμως προχθές το αγόρι μου ήρθε στη πόλη μου μόνο και μόνο για να με δεί..δε είχε τη δυνατότητα να νοικιάσει ξενοδοχείο να μείνει και έτσι είπαμε να περάσουμε όλο το βράδυ έξω.Στους γονείς μου είπα οτι θα έμενα σε μία φίλη μου.Όμως ο αδερφός μου μας είδε έξω,νευρίασε,μου είπε να παω σπίτι,τσακώθηκα μάζι του,τον παρακάλεσα να παμε κάπου να μιλήσουμε αλλά δε θέλησε.Σήμερα μου είπε οτι θα περιμένει μέχρι αύριο να το πω στους γονείς μου αλλίως θα το πεί αυτός.
Το πρόβλημα είναι ότι εγώ φοβάμαι να το πώ,γιατί ξέρω ότι εάν ο μπάμπας μου μάθει οτί του είπα ψέμματα πως θα κοιμηθώ αλλού και ήμουν με κάποιο αγόρι που δε γνωρίζει είτε θα με διώξει από το σπίτι,είτε δε θα με αφήσει να ξαναπάω στη πόλη που σπουδάζω.
Αναγνωρίζω ότι ήταν λάθος μου να πω ψέμματα και οτι έπρεπε να πω από την αρχή την αλήθεια αλλά ποτέ στη ζωή μου δε μιλήσα με κανέναν για τα προσωπικά μου και μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο..
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας διοτί μπορεί να με βοηθήσουν και πραγματικά το χρειάζομαι..Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε..Γεια σας.:)