α.Ποιο σκευασμα προτεινετε ποσα δισκια εχει μεσα και ποσο κοστιζει; - στηλτε ενα πμ αν δεν επιτρεπεται να λεμε μαρκες β.Κανει τιποτα η ειναι σαν ενα χαμομηλι ;
Printable View
α.Ποιο σκευασμα προτεινετε ποσα δισκια εχει μεσα και ποσο κοστιζει; - στηλτε ενα πμ αν δεν επιτρεπεται να λεμε μαρκες β.Κανει τιποτα η ειναι σαν ενα χαμομηλι ;
Το χαμομήλι κάνει δουλίτσα πάντως. Ένα ποτήρι μου προσέφερε τέσσερις ώρες ύπνου περίπου.
Θα υποθέσω ότι το θέλεις ως φυτικό ηρεμιστικό, και θα σου προτείνω το Quiet Life από την εταιρεία Lanes. Το έπαιρνα για πολύ καιρό, και το έχω προωθήσει και στην mother μου. Αν πάντως τη θέλεις μόνο για θέματα ύπνου, προτείνω ανεπιφύλακτα τήλιο. Βγαίνει και σε συσκευασία τσαγιού, και είναι πραγματικά ΜΑ.ΓΙ.ΚΟ!
κ τα νιουροτον της παουερ χελθ ειναι καλα.... αυτα παιρνω εγω.... επισης υπαρχουν κ ανθιαματα του ντοκτορ μπαχ...ρωτησε κ σε φαρμακειο με ομοιοπαθητικα....
Γιατι δεν σκεφτεσαι καθολου το ιδιο το βοτανο?Στη φυσικη του μορφη δλδ.
Σ ενοχλει η μυρωδια?
Εμενα παντως με ηρεμουσε καπως απλα να ξερεις οτι δεν πρεπει να κανεις υπερκαταναλωση στη βαλεριανα.Και αντενδείκνυται σε συνδιασμο με καποια αλλα φαρμακα
Συμφωνώ με τη niah.
Το βότανο (αν αντέχεις τη μυρωδιά) κάνει καλύτερη "δουλειά".
Δεν θα πρέπει να ξεπερνάς τις δύο κούπες την ημέρα (αυτό ισχύει για τα περισσότερα βότανα. Ιδιαίτερη προσοχή στο σπαθόχορτο όπου εκεί θα πρέπει να συμβουλευτείς και τον γιατρό σου).
Πέρα από το quiet life υπάρχουν και τα σκευάσματα της solgar που είναι εξίσου καλά.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα του ριξω μια δοκιμη.