δν ξερω ρε σεις παιδια αλλα εχω μεγαλη ανασφαλεια στην ιδεα μηπως χα8ω...8ελω να χω τον ελεγχο παντααα π βρισκομαι και δεν παιρνω το 9αρρος να ανακαλυπτω νεες διαδρομες δυσταζω..σας εχει συμβει κατι παραμοιο .. μοιραστειτε το μαζι μ !! :)
Printable View
δν ξερω ρε σεις παιδια αλλα εχω μεγαλη ανασφαλεια στην ιδεα μηπως χα8ω...8ελω να χω τον ελεγχο παντααα π βρισκομαι και δεν παιρνω το 9αρρος να ανακαλυπτω νεες διαδρομες δυσταζω..σας εχει συμβει κατι παραμοιο .. μοιραστειτε το μαζι μ !! :)
Εννοείς σε δρόμους και πόλεις ή σε αποφάσεις της ζωής;
σε δρομους βεβαια:)
ναι κι εγω το εχω αυτο οταν με πιανουν κρισεις πανικου....Οταν ειμαι σε φαση οκ,ειμαι σκετο Gps :p
βρες το δικό σου τρόπο που θα σε βοηθά να προσανατολίζεσαι, που εκ των προτέρων θα ξέρεις πως να χειριστείς τα πράγματα.
1) Με gps δεν βολευεις την ανασφαλεια σου;;
2) Και εαν χαθεις πχ στην Αθηνα φανταζομαι οτι απο κεντρικα σημεια ξερεις να γυρισεις σπιτι ετσι;
ριτα στη θεσσαλονικη λιγο απιθανο να χαθεις, οπου κ να εισαι, ακολουθωντας δρομο κατηφορικο, ισα κατω δλδ συνεχεια βγαινεις παραλια !! αυτο ειναι πολυ βολικο αμα δεν το ξερεις, επισης βαζε καποιο σημειο αναφορας!!
Νομιζω πως ενα φωνητικο gps ισως απαλυνε τον φοβο σου......ΘΕς δε θες θα το ακους να σου λεει,στριψτε αριστερα,μην τρεχετε,παρακααλω ελαττωστε ταχυτητα κλπ.....:p