http://www.youtube.com/watch?v=ovgVO...bedded#at=2097
Το είδα όλο. ΟΛΟ όμως... έχω φρίξει, έκλαψα, έχω τσαντιστεί περισσότερο από όσο είχα φανταστεί ότι θα τσαντιστώ όταν ξεκίνησα να το βλέπω... Αχ και να μπορούσα να σπάσω και εγώ στο ξύλο όλους τους ψευτόμαγκες στο βίντεο που φέρονται τόσο δειλά, απαξιωτικά και βασανιστικά στα άτομα που υποτίθετε ότι βοηθούν και υποστηρίζουν.
Και μετά μου λένε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη ζωή και τη ελευθερία... Κάποιοι απλά δεν είναι άνθρωποι...
Αίσχος. Μου προκάλεσε δυσάρεστα συναισθήματα η κακομεταχείρηση αυτών των ανθρώπων. Οι υπαίτιοι θα έπρεπε να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα η να δείξουν μεταμέλεια.
Θα θελά να έκανα ένα μαγικό να άλλαζα το βίντεο και την ώρα που τους βαρούσαν οι μπούληδες οι καθυστερημένοι να μεταμορφωνόντουσαν σε τέρατα και να έπεφταν με τα δόντια τους να τους κατασπαράξουν.
....τον καραφλα τον βλεπω να αφηνει καρεδακι στη στενη...καριερα θα κανει...
Αυτός ο sociopath τύπος με τα τατού έμοιαζε και συμπεριφερόταν σαν τρόφιμος φυλακής παρά σαν νοσοκόμος σε κλινική (και από ότι είπαν οι πιο πολλοί από αυτούς δεν ήταν νοσοκόμοι/-ες αλλά "support workers", άτομα χωρίς καμία εκπαίδευση σε αυτούς τους τομείς). Ελπίζω να του έδωσαν τον ρόλο του φυλακισμένου-"αλάνι" επίσημα μετά. Το τι τραβήξαν αυτοί οι καημένοι άνθρωποι είναι απίστευτο. Με έπιασε ένας κόμπος στο λαιμό όταν έβλεπα την καημένη την κοπέλα που ώρες ολόκληρες την κακοποιούσαν βρεγμένη μέσα στο κρύο. Ο ρεπόρτερ πρέπει να έφυγε με μετα-τραυματικό στρες από εκεί μέσα. Σοκαριστική εκπομπή. Thanks for sharing.