Ολη η αληθεια της ψευτοεπιστημης αποκαλουμενης ψυχιατρικης ή αλλιως μαρκετινγκ...
http://topdocumentaryfilms.com/makin...opic-drugging/
Ναι ημουν και γω εναν απο τα πολλα εκατομμυρια που εχουν ξεγελασει με τα γνωστες βλακειες του τυπου προβλημα στην ισορροπια των χημικων στον εγκεφαλο και αλλα πολλα απο αυτους τους αγυρτες γιατι τετοιοι ειναι,επινοουν μια αρρωστια πχ εχεις αγχος θα σου βγαλουν διαγνωση οτι πασχεις απο καταθλιψη.Μετα απο τοσα φαρμακα κοντευω να μεινω φυτο,μεσα μου νιωθω λυπη και οργη.Δεν χανω ομως το θαρρος στην ζωη ξερω οτι πρεπει να αγωνιστω πολυ(παρολο που σχεδον ολη η αριστερη μερια ειναι μουδιασμενη,αυτο αρχισε να γινεται κυριως με το zyprexa και τα xanax.Οσοι ξεκινησαν ή εχουν ξεκινησει προσφατα θεραπεια θα τους προτεινα να το ξανασκεφτουν μιας και οι παρενεργειες ειναι πολυ πιο σοβαρες απο οτι τις γραφουν τα χαρτια.Δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα μιλαω μεσα απο προσωπικη εμπειρια.Καταλαβετε το καλα οι ανθρωποι ειναι εγκληματιες και αυτα που συνταγογραφουν ειναι τα δηλητηρια τους!Αν θελετε να θεραπευτειτε απο το αγχος τα αντικαταθλιπτικα ξεχαστε τα!δεν θα δειτε καμια διαφορα και εαν ξεχασετε να παρετε το φαρμακο για μια ή 2 μερες θα γυρισετε στην αρχη σας το λεω εγγυημενα,ρωτηστε με ποιο αντικαταθλιπτικο θελετε τα εχω δοκιμασει ολα,ειχα γινει καλο πειραματοζωο,πηρε καλα πριμ ο γιατρος μου.Ευχομαι να μου τα λεγανε και μενα αυτα πραγματικα πριν 2-3 χρονια ουτε ανω διπολικοτητα θα ειχα που μετα εγινε κριση πανικου,που μετα μετατραπηκε σε μονικο αγχος μεχρι σημερα,αυτα φυσικα μην περιμενετε να τα ακουσετε απο τον γιατρο σας εγω τα λεω απο ενδιαφερον.Τι να πω ειμαι ακομα ζωντανος?Δωξα τον Θεο!περιμενα να χα πεθανει,θυμαμαι σαν περσυ τον αυγουστο πηρα για τελευταιες 2φορες το effexor και την επομενη ειχα σπασμους και δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι.Α ναι σηκωθηκα και ημουν σαν ζομπι!Αυτα ειχα να πω μου βγηκανε μεσα απο την καρδια μου οπως καταλαβενετε