Μερικές φορές ρουφάω αλκοολ από τη μύτη. Νιώθω σαν να μου δημιουργεί ένα ωραίο αίσθημα ευφορίας.
Τι παρενέργιες μπορεί να έχει αυτό αν γίνει συνήθεια?
Printable View
Μερικές φορές ρουφάω αλκοολ από τη μύτη. Νιώθω σαν να μου δημιουργεί ένα ωραίο αίσθημα ευφορίας.
Τι παρενέργιες μπορεί να έχει αυτό αν γίνει συνήθεια?
Εγω ξερω για τον Anthony Kiedis απο τους RHCP που παιρνει το lsd απο το ματι, κοιτα αμα σε φιαχνει τι να σε πω, μονο μην το παρακανεις !!!
για δοκιμασε κι απο το αυτι
ριχνεις κωλοβαρεμα τρελλο ομως ρε φιλε...
γιατι δεν πας καμια βολτα η κανενα μπανακι το πρωι να ξεμουδιασεις?
Βαρεθηκα τις βόλτες μόνος μου. Βγαίνω αρκετά πάντως δεν είναι ότι δεν βγαίνω καθόλου.
Δεν κωλοβαράω. Αυτό θα έπρεπε να το λες εσύ που έχεις το όνομα αλλά δεν έχεις τη χάρη.
Πολύ παράξενη συνήθεια όντως.
Όχι πιο παράξενη όμως από το να καπνίσει κάποιος από τον κώλο
(ΥΓ μην το δοκιμάσετε)
Το έχεις δοκιμάσει; χαχαχα!!!
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα ήθελα να δω ποιός μάγκας θα κάνει την αρχή.
Δεν διατίθεμαι
Καροτ δεν υπαρχεις λεμε καπνισμα απο τον κωλο, ναι αλλα αμα βγει κ καμια κλανια μαζι η γινει τιποτα πυρουκλανι δεν το σκεφτεσαι ?? Δοκιμασε κ πες μας δεν κανω εγω την αρχη χεχεχε !!!!!!!! :p
lol
Μα τι.. "εναλλακτικά" threadάκια είναι αυτά!
Μπορεί να κάνει καλό στο συνάχι αλλά προτιμώ το αθώο spray θαλασσινού νερού! :Ρ
Να σου πω, τα φάρμακα τα παίρνεις από το στόμα? ή πάλι τα σταμάτησες? Τελευταία καλύτερα μου φαινόσουν, τι σε έπιασε τώρα με το αλκοόλ από την μύτη :confused:
καροτ παρε κ τα χαπια σου απ τη μυτη ρε συ, να σου πω ακου ειχα βαλει παλιοτερα λαντοζ στον κωλο μου σαν υποθετο κ επειδη ειναι διασπειρομενο το συγκεκριμενο κ με τα υγρα του κωλου αρχισε να λιωνει κ προσπαθουσα να το βγαλω κ δεν εβγαινε κ ειχα φαει φρικες WARNING DON 'T TRY THIS AT HOME
Αχ τι ακούω παναγίτσα μου!