Η αμφιφυλοφυλια του σημαινει τελος στη σχεση μας ?
Προσφατα διελυθηκε η σχεση μου με τον συντροφο μου . Παρα το συντομο της σχεσης μας (μοναχα λιγους μηνες) το διαστημα αυτο ηταν επαρκες για να δεθουμε να εμπιστευομαστε ο ενας τον αλλον και να ειμαστε δεμενοι . Γνωριζα οτι ο φιλος μου ειχε στο παρελθον ερωτικες σχεσεις με εναν αντρα , επισης ετεροφιλοφυλο , αλλα αυτο δε με ενοχλουσε καθολου .Τελικα εκεινος διεκοψε τη σχεση μας διοτι στα 30 του , εχει μπερδευτει για τη σεξουαλικοτητα του , πνιγεται , και φοβαται μηπως ειναι ομορφυλοφιλος . Για την ακριβεια μου ειπε οτι ενω νιωθει πολυ αντρας . Δεν εχει συνευρεθει ποτε ερωτικα με καποιον ομοφυλοφιλο , και στο πλαισιο μιας πολυ δεμενης φιλιας , εκανε κατι ερωτικο με καποιον φιλο του . Αυτο λοιπον τους εχει μπερδεψει και τον οδηγησει στο να απομακρυνθει απο εμενα . Εμενα δεν με ενοχλει καθολου το οτι εχει αμφιφυλοφιλες τασεις , ομως μου εχει κοστισει πολυ να γνωριζω οτι με θελει και παρολαυτα με απομακρυνει . Θελω να τον βοηθησω χωρις να τον απομακρυνω.Δεν ξερω τι να κανω. Φοβαμαι οτι εχει ερωτευτει αυτον τον αντρα και δεν ειναι πια ερωτευμενος μαζι μου πραγμα που θα σημανει οριστικο τελοςγια τη σχεση μας και δεν θα το ηθελα αυτο