Originally Posted by
λιλιουμ
1. Ποσοι απο εσας ησασταν σε σχεση, ενω το δοντακι σας ποναγε για καποιον απο πριν, οπως τον πρωτο σας ερωτα, καποιον που σας εμεινε απωθημενο, σας παρατησε κτλ; Ή διαφορετικα, ποσοι απο εσας ειχατε σχεση, και οταν χωριζετε το μυαλο σας και ισως και το σωμα σας γυριζει σε καποιον πρωην, καποιον παλιο ερωτα κτλ; Γιατι συμβαινει αυτο; Ποσο αδικο ειναι για τον συντροφο μας;
χμ.. μπα. δεν μου εχει συμβει ποτε να τα φιαξω με καποιον και να εχω στο μυαλο μου καποιον προηγουμενο. οταν υπαρχει καποιος στο μυαλο μου, δεν μπορω να μπω ποτε σε σχεση. το μονο που εχει συμβει, ειναι, μετα απο χωρισμο να ξανασυναντηθουμε με παλιο μου και να ξεκινησει μια δευτερη φαση, αλλα δεν ηταν καθολου στο μυαλο μου. απλα εγινε..
2. Νομιζω οτι χημεια εχουν δυο ανθρωποι οταν ολα ταιριαζουν και πανε καλα χωρις να ξερουμε το λογο, και δεν εχουν χημεια οταν κατι δεν κολλαει χωρις παλι να μπορει να καταλαβει κανεις το λογο. Η ερωτηση ειναι σχετικη: Πιστευετε οτι καποιος που ηταν μαπα στο σεξ μαζι σας με αλλη θα εκανε φοβερο σεξ, και οτι απλα δεν ειχατε χημεια;
εγω νομιζω, οτι χημεια εχουν δυο ανθρωποι οταν παρα τα αντικειμενικα στοιχεια που μπορει να ειναι συμβατα η ασυμβατα, νοιωθουν ακατανικητη ελξη και το σεξ ειναι τελειο.
δεν ειναι απαραιτητο να πηγαινουν ολα καλα ομως. το σεξ, ναι. απαραιτητα!
η ερωτηση σου εχει δυο σκελη.
1. καποιος που ηταν χαλια εραστης μαζι μου, δεν πιστευω οτι μπορει να ηταν καταπληκτικος εραστης για μια αλλη, μπορει ομως να της εκανε/ ταιριαζε/αρκουσε
2. καποιος που δεν ειχε χημεια μαζι μου, ΣΑΦΩΣ μπορει να εχει χημεια με καποια αλλη. (απλα δεν θα βρει καλυτερη :ΡΡΡΡ)
3. Παντα ο ενας στη σχεση ειναι πιο ερωτευμενος απο τον αλλο;
Αυτο εχω βιωσει προσωπικα.. Αφου αυτον που θελουμε συνηθως δεν τον εχουμε, αυτους που μας θελουνε τους φτυνουμε, και παει λεγοντας! Τοσα γκρουπ εχουν φτιαχτει στο φβ μμε χιλιαδες μελη του στυλ, αλλον θελω, αλλος με θελει, και με αλλον καταληγω! Βεβαια μπορει απλα να νομιζει ο ενας οτι ειναι ερωτευμενος, ο αλλος να μην πολυ ειναι, οποτε καταληγουν να ειναι το ιδιο πανω κατω.
αλλο τα γκρουπ και οι επιθυμιες ΠΡΙΝ την σχεση, κι αλλο οταν γινει σχεση...
δεν υπαρχει περιπτωση να κανω σχεση με καποιον που δεν με θελει η δεν με πολυθελει, ξενερωνω αν φανταστω οτι ο αλλος δεν με θελει οσο εγω.
οποτε εχω κανει σχεση ειναι κανονικη ειτε περιστασιακη, υπηρχε παντα αμοιβαια ελξη. ποθομνετρο δεν εχω ομως για να σου πω απο μια πλευρα ηταν μεαγλυτερη. εγω θεωρουσα οτι ηταν εξισου.
4. Υπαρχει αρκετος συμβιβασμος και αν οχι ψεματα, πολλες αληθειες που δε λεγονται στις σχεσεις για να κρατηθουν, νομιζω, πειτε το υποκρισια, ανασφαλεια, γουατεβερ;
ε ναι, βεβαια υπαρχει. και κυριως σε σχεση με κοινωνικα συμφεροντα στην μεση. οσο πιο λιγοι εμπλεκονται σε μια σχεση, τοσο πιο ειλικρινης ειναι πιστευω.
αν για παραδειγμα, εισαι μονο εσυ και ο καλος σου και η σχεση εχει νοημα μονο για την ικανοποιηση των δυο σας, δεν χρειαζονται ψεματα.
αν η σχεση εχει σκοπο την δημιουργια οικογενειας και για καποιο λογο θεωρει το ζευγαρι οτι πρεπει να διατηρηθει οτι και να γινει, τοτε υπαρχει πολλη υποκρισια στην μεση οταν προκυπτουν απροσκλητες επιθυμιες...
σε καθε περιπτωση, νομιζω τα ψεματα και η υποκρισια ειναι περισσοτερο θεμα χαρακτηρα παρα ειδους σχεσης αν και η κοιωνικη συμβαση που λεγεται "γαμος" ειναι ενα καλο πλαισιο για να ανθισει η υποκρισια :)
5. Συμφωνα με ερευνες οι περισσοτερες γυναικες απολαμβανουν καλυτερα το σεξ και απελευθερωνονται μετα τα 30-35. Αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι τα 13χρονα 15χρονα και 16χρονα που κανουν πια παρτουζες, λεσβιακα, πιπες στις τουαλετες των σχολειων, θεωρουνται απελευθερωμενα και απολαμβανουν το σεξ το οποιο ειναι ποιοτικο, ή εμπιπτουν στην κατηγορια των νεαρων γυναικων των παραπανω ερευνων, που δεν απολαμβανουν οσο θα απολαυσουν αργοτερα;
θα συμφωνησω με τις ερευνες και προσωπικα για μενα, ισχυει... πιστευω οτι ο γυναικειος οργανισμος αργει να ωριμασει στο σεξ γιατι ειναι πολυπλοκος και η παιδεια μας δεν μας βοηθαει καθολου στην προετοιμασια :)
εχω μαλιστα την εντυπωση οτι στις μικρες ηλικιες οιγυναικες κανουν σεξ παιρνοντας ικανοποιηση περισσοτερο απο την ικανοποιηση που προκαλουν στον παρτενερ τους, παρα απο αυτη που παιρνει το σωμα τους, ενω ωριμαζοντας, μπορουν και τα συνδυαζουν καλυτερα.
επισης εχω την εντυπωση οτι ειναι και λιγο οργανικο, ορμονικο, δεν ξερω. προσωπικα ειχα πολυ πιο εντονη επιθυμια μετα τα 30
6. Σε τι ποσοστο εχετε συναντησει αντρες που νοιαζονται για την απολαυση της συντροφου τους; Και επισης σε τι ποσοστο εχετε συναντησει γυναικες που νοιαζονται για την απολαυση του συντροφου τους και δεν καθονται σαν ψοφιες τσιπουρες; Α! νετωμεταξυ, αν καποια καθεται σαν ψοφια τσιπουρα στο σεξ, οι αντρες μενουν μαζι της; Και αν ο αντρας τελειωνει σε 2 λεπτα και μετα ροχαλιζει, οι γυναικες καθονται μαζι του;
εχμ. δεν εχω βρεθει με γυναικες που κανουν σεξ, οποτε στο δευτερο σκελος το ιχθυολογικο, δεν μπορω να σου απαντησω.
απο τους ανδρες που ειχα , δεν εχω κανενα παραπονο. σε γενικες γραμμες ηταν προθυμοι και φιλοτιμοι και οσοι δεν τα καταφερναν ηταν απο αγνοια και οχι απο αδιαφορια... (και δεν μας ξαναειδαν επισης :Ρ) νομιζω οτι ολοι οι ανδρες ειναι προθυμοι. οι μισοι για να ικανοποιησουν την παρτενερ τους και οι αλλοι μισοι για να τους πει ποσο γαματοι εραστες ειναι :ΡΡΡΡ
Αυτες προς το παρον, επονται και αλλες.