ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη-υποτροπη
γεια σε ολους,εδω και περιπου ενα μηνα ο γιατρος μου εκοψε το abilify που παιρνω περιπου 1,5 χρονο και συνεχιζω το cypralex 10mg,καθως και το νεο φαρμακο π παιρνω το wellbutrin και το lexotanil(2-3 την ημερα)ειμαι σε συγχυση,μπερδεμενος,δε ξερω τι θελω κλπ...απο ψυχαναγκασμους και ιδεοληψιες υποφερω...πιστευω οτι μεχρι τωρα δεν εκανα προσπαθεια να βελτιωθω η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται τωρα με την υποτροπη-καταπτωση...η καταθλιψη ξαναγυρισε και ολα τα εκμηδενιζω η τα ουδετεροποιώ οπως το αντιλαμβανομαι...ειμαι περιπου στα χαμενα και παιρνω χαρα μονο απο το φαγητο.ο φαυλος κυκλος της ημερας συνεχιζεται μιας και δεν εχω τι να κανω...χρηματα δεν εχω και καθομαι σπιτι ποτε παρακολουθώντας τηλεοραση αλλα νοιωθω οτι μπερδευομαι περισσοτερο...
την ασθενεια την εχω απο μικρος,αλλα ανακαλυφθηκε μετα απο κριση πανικου που επαθα στο στρατο.
μου εχει κολλησει επισης μια απαισιοδοξη φραση "αν πανε στραβα ολα απο την αρχη,στραβα θα συνεχισουν",θελω να μου πειτε τη γνωμη σας αν πιστευετε οτι πρεπει να αρχισω ψυχοθεραπεια εκτος των φαρμακων,οταν βεβαια φυγει αυτο το μπερδεμα,το abilify πιστευω μου το εκοψε ο γιατρος για να δει αν θα τα καταφερω χωρις αυτο...δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο.αλλα μεχρι τοτε τι κανω?ειχε κανεις απο σας υποτροπη?τι εγινε στη συνεχεια?νοιωθετε καλυτερα?σας παρακαλω εμψυχωστε με λιγο γιατι κουραστηκα με τα "σταδια τα οποια εχω περασει".