Τι συμβαίνει οταν παντρεύονται τα μικρότερα αδέλφια;
Καλησπέρα σε όλους.Γράφω στο forum για πρώτη φορά και ομολογώ πως ήμουν αρκετα δυστακτική.Το δικό μου "θεματάκι" φαντάζομαι πως έχει προβληματήσει αρκετους εκεί έξω και θα ήθελα τη γνώμη σας ή και την συμβουλή σας.Η οικογένεια μου ειναι μια τυπική τετραμελής ελληνική οικογένεια.Πριν ένα χρόνο περίπου η μικρότερη αδερφή μου αρραβωνιάστηκε μετά από μια σχέση 6χρόνων (την οποία οι γονεις μας δεν γνωριζαν). Τα παιδιά ήδη σχεδιάζουν τον γάμο τους.Από την μια μέρα στην άλλη άλλαξε η ζωή μου!Άρχισαν τα μεγάλα ερωτήματα : "Πάλι μόνο με τη φίλη σου θα βγεις; Εκει που ήσουν δεν σε κοίταξε κανένας διαφορετικά;Στη δουλεια σου, δεν μπορεί, κάποιος θα υπάρχει που να σε ενδιαφέρει!Μη γελάς!Τα χρόνια περνάνε σαν νερό!Ούτε που θα το καταλάβεις!Η μοναξιά είναι δύσκολη!" και άλλα τέτοια... και άλλες φορές έμμεσα (τόσο έμμεσα που καλύτερα να το ανακοίνωναν στο βραδινό δελτίο του STAR) : "Και εσύ όταν αύριο , μεθαύριο κάνεις την οικογένειά σου θα έιναι αλλίως τα πράγματα!(και ναι εννοούν αύριο, μεθαύριο στην πραγματική διάσταση του χρόνου!).Εδώ και 1 χρόνο, σαν συνταγή γιατρού , 3 φορές την ημέρα με το φαγητό άμεσα ή έμμεσα ανοίγουμε το "θεματάκι"! Το δικό μου όμως "θεματάκι" αρχίζει και γίνεται πολύ πολύ δυσάρεστο.Από την μία μέρα στην άλλη βρέθηκα να λογοδοτώ για τις επιλογές μου (από το πού θα πάω διακοπές, με ποιά παρέα θα είμαι, γιατί ξοδεύω τα χρήματα μου έτσι κτλ).Στην αφθόρμητη πρώτη απάντηση μου "Μα το ίδιο κάνει και η αδερφή μου!""Τα παιδιά ξοδεύουν το τριπλάσιο!"κτλ μαντέψτε την απάντηση! "Η αδερφή σου αρραβωνιάστηκε! αρραβωνιάσου και εσύ και κάνε με τον αρραβωνιαστικό σου ότι θέλεις!". Ακούω την λέξη αρραβώνας και όλα τα παράγωγα σαν σήμα κινδύνου! Ομολογώ πως για πρώτη φορά σκέφτηκα να μείνω μόνη μου, αλλά έτσι απλά θα κρατώ μια απόσταση από το "θεματάκι", δεν νομίζω πως θα πάψει να υπάρχει ή να με προληματίζει. Και η αλήθεια είναι πως ΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ! ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ! ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ! γιατί είμαι 28 χρονών!