Φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας.....ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!!
Καλησπέρα.
Σίγουρα το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι πρωτότυπο για συζήτηση όμως τον τελευταίο καιρό κοντεύω να τρελαθώ και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη. Γιατί ή εγώ λαμβάνω λάθος μηνύματα ή οι "πομποί" στέλνουν ότι θέλουν!
Πιο συγκερκιμένα, ακριβώς ένα χρόνο πρίν μπήκα σε μια παρέα και γνώρισα κάποιον ο οποίος μου τράβηξε την προσοχή, τελικά πάνω στο εξάμηνο έκανε κίνηση κι εγώ όπως ήταν φυσικό θεώρησα πως ξεκινάμε σχέση (δεν συνιθίζω βλέπετε να φιλιέμαι με τους φίλους μου). Τελικά άκυρο όπως μου είπε δεν του είμαι καθόλου αδιάφορη αλλά εδω και 5χρόνια είναι κολλημένος με μια άλλη κοπέλα στην παρέα, στην οποία να συμπληρώσω δεν έχει κάνει ποτέ καμιά κίνηση! Το δέχτηκα λοιπόν και το άφησα εκεί, έλα όμως που δεν το άφησε αυτός....γιατί εδω και 6μήνες δεν χάνει ευκαιρία να με πλησιάζει και να βγαίνουμε μόνοι μας σα χαρωπό ζευγαράκι! Χθες μάλιστα γύρισα απο 3ήμερο στο Ναύπλιο το οποίο ήταν εντελώς φιλικο !!! Είμαστε σαν 15χρονα αγκαλίτσες κ' φιλάκια αλλά αν ρωτήσω κάτι παραπάνω μου τονίζει πως είμαστε φίλοι!
Σα να μην έφτανε αυτό νόμιζα πως εδώ και 6χρόνια είχα έναν άλλο πραγματικό φίλο άνδρα με τον οποίο θα μου φαινόταν σχεδόν αιμομικτικό το να γίνει κάτι παραπάνω. Χρόνια τώρα τον συμβουλευόμουν για τα πάντα, νύχτες ατελείωτων συζητήσεων και αναλύσεων. Να βγαίνουμε, να πίνουμε ακομα και να κοιμόμαστε μαζί αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έκανε κάτι πονηρό....ο αδελφός που πάντα ήθελα. Μάλιστα του άρεσε η κολλήτή μου. Όλα αυτά μέχρι πριν 1μήνα που ένα βράδυ με φίλησε και το προχωρήσαμε, βέβαια πάλι λάθος κατάλαβα.....σα φίλη του με βλέπει. Κοινοί γνωστοί μας μου είπαν πως έλεγε χρόνια τώρα πως είναι ερωτευμένος κρυφά με μια φίλη του αλλά δεν μπορεί να το πει ( κι εμενα μου το είχε αναφέρει στις κουβέντες μας). Παρ'όλ' αυτά δεν θέλει σχέση για να μην με πληγώσει λεέι..... Έλεος δεν θέλω αλλους τέτοιους φίλους! Πότε δεν έδωσα δικαίωμα για να κάνουν κάτι τέτοιο! δεν καταλαβαίνω τίποτα απολύτως.