Δεν θεωρω οτι με το να αναφερω προσωπικα μου δεδομενα οτι ειναι καταντια. Ο καθενας εδω μεσα ερχεται υποτιθετε για να πει την ιστορια του και φυσικα χρησιμοποιωντας προσωπικα του δεδομενα. Καταντια θεωρω ειναι καποιοι ανθρωποι που αντι να αντιμετωπιζουν με καλο τροπο και καλες διαθεσεις καποιον εχουν επιθεσεις και προσβολες! Δεν ειμαι απο τα ατομα που επιζητω ουτε υποστηρικτες, ουτε φιλους απο εδω μεσα αλλα ουτε να τραβηξω τα βλεμματα και να γινω αποδεκτη γιατι δεν τα εχω αναγκη. Ο λογος που ηρθα εδω ειναι αλλος. Βλεπω πολυ κακια εδω μεσα και ισως να ζηλευετε που εχω το θαρρος να μιλησω ανοιχτα χωρις φοβο.. Δεν θα με σταματησει κανενας σε αυτο! Καταντια ειστε εσεις (και ξερετε ποιοι) που δεν ξερετε να συζητατε και να δεχεστε τον ανθρωπο σαν ανθρωπο. Μερικοι επιτιθεστε σε μενα χωρις καν να σας εχω προσβαλλει.. Φανταζομαι αυτους που λενε οτι ειναι καταντια που εβγαλα στη φορα τα προσωπικα μου οτι οι ιδιοι ειναι σε χειροτερη θεση να μιλησουν για τα δικα τους και σιγουρα δεν θα ειναι ομορφα πραγματα. Γιατι να ντραπω? Εκανα κατι κακο? Δεν ενοχλουμαι να μιλησω για μενα και να ανοιχτω... Εσεις βλεπω οτι εχετε προβλημα στο να ανοιχτειται και παντα οτι θεωρειται απειλη αντιδρατε... Εκει ομως εγω γελαω ;)