ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ
Καλησπέρα σε όλους.
Εζησα 4 χρόνια σε γαμο με τον συζηγο μου που στην πορεια καταλαβα οτι εχει ΙΔΨ.
Στα 3,5 χρόνια εφυγα απ το σπιτι σε κατασταση πανικου,με πολυ θυμο οργη καταπιεση και αγανακτιση.Δεν μπορουσα ν αγγιξω ελευθερα τα πραγματα μεσα στο ιδιο μου το σπιτι,δεν μπορουσα να αγγιξω ποτε τα βιβλια του τα πραγματα του..δεν μπορουσα ν αλλαξω κατι,σπιτι δεν ερχοταν κανεις γιατι μαλλον φοβοταν πως θα μας το χαλουσαν η θα μας βρομιζαν τα πραγματα.Στ αμαξι του εμπαινε μοναχα για να παει στη δουλεια του,επλενε ξανα κ ξανα τα χερια του,επαθε δερματίτιδα απ τα σαπουνια..αλλαζε ρουχα για να κατσει στη βεραντα κ ξαναλλαζε για να κατσει στην κουζινα...δεν εβαζε ποτε μπουφαν δεν επαιρνε ποτε ομπρελα...δεν επειρνε κλειδια..ιδρωνε πολυ κ ειχε αγχος για ολα..μαζευε περιοδικα που δεν χρειαζοταν..δεν ζουσε!!!!κ ποσα ποσα αλλα.Δεν ειχα καταλαβει τι του συνεβαινε κ ενω στην αρχη αντιδρουσα με φασαριες στην πορεια εκανα ανοχή ..τον διευκολυνα...εκανα πραγματα σπιτ οταν ηταν στη δουλεια,δεν του ζητουα τιποτα αφου ειχε υπερβολικο αγχος για ολα για τ ασημαντα...κολλουσε στην τηλεοραση σε ταινιες που υποχρεωτικα επρεπε να δει..ενιωθα πως κοιτουσε μονο τον εαυτο του... και ετρεχα για ολα εγω.Δεν παραδεχοταν ποτε πως ειχε προβλημα..δεν το συζητουσε μεχρι που εγω το βαλα στα ποδια κ δεν γυρνουσα πισω με τιποτα.Του πα χωριζουμε με πολυ πονο αλλα ημουν εκτος εαυτου και μοναχα οταν μου πε μετα απο 3-4 μηνες πως πηγε σε ψυχολογο πως ειχα δικιο πως τωρα συνειδητοποιησε τι του συνεβαινε κτλ αποφασισα να ξαναπροσπαθησουμε.Ελεγε αλλαξαν ολα ασε με να στο αποδειξω κτλ Περσι λοιπον κ για 4 μηνες επανασυνδεσης ειχε αλλαξει πολλα ..μπαιναμε στ αμαξι του πηγαιναμε για μπανιο..προσφερε στο σπιτι.Εγω ομως πια δεν εκανα καμια υποχωρηση..καμια ανοχη πια.Του χα ξεκαθαρισει πως θα ζησουμε φυσιολογικα και το ενοουσα..τον ψυχολογο ομως τον σταματησε και φαρμακα δεν πηρε..τον εβλεπα να ζει πλεον πιο ανετα..αλλα κολλουσε περισσοτερο κ απο πριν στις ταινιες και σιγα σιγα αρχισε παλι να πλενει τα χερια του...σ ενα καυγα που ειχαμε εφυγε αυτος απ το σπιτι.Δεν ειχε γινει κατι ιδιαιτερο ..Ειπε δεν μ αγαπας εισαι ψυχρη δεν με θες δεν μου δινεις αγαπη ..φευγω! ειχα ορκιστει πως ποτε ξανα δεν θα ζητουσα εγω διαζυγιο γιατι την πρωτη φορα που εφυγα εγω πεθανα απ τις ενοχες απ τη θλιψη πως δεν εδωσα ευκαιρια κτλ και ξερω πως μεσα μου τον αγαπαω πολυ.Ομως εφυγε κ σε λιγο καιρο θα βγει το διαζυγιο...κ νιωθω μεγαλο πονο γιατι δεν καταφερα τιποτα.Δεν ξερω αν μ αγαπησε ποτε..αν εφυγε επειδη ενιωσε πως δεν μπορει ν αλλαξει η γιατι δεν ηθελε να μαστε πια μαζι..που ειναι η διαταραχη κ που ο χαρακτηρας..Γιατι εγκατελειψε τον αγωνα??.γιατι εφυγε ενω παρακαλουσε για μια ευκαιρια στο γαμο??? ημουν απολυτη γιατι δεν ηθελα να ξαναπεσω στην παγιδα της ανοχης και φοβομουν μην ξαναζησουμε τα ιδια αλλα ..μαλλον με μισησε για αυτο..δεν ξερω ..η δεν μ αγαπουσε πια ....διαβασα τοσα για την ΙΔΨ θελοντας να καταλαβω τι γινοταν μεσα στην ψυχη του εμαθα αρκετα πια αλλα δεν ξερω πως νιωθει αν μ γαπησε ποτε η αν απλως βολευοταν μαζι μου οταν εκανα τα παντα εγω ..δεν ξερω..ομως μου λειπειπολυ...υποφερω κ νιωθω απαισια που χαλασε ο γαμος μας ολα μας τα ονειρα και μισω τοσο πολυ αυτη την διαταραχη οσο τιποτ αλλο στη ζωη μου!