Επειδη και η ζωη στο νετ μετραει...
προσεξτε πολυ καλα τι δηλωνετε. Οτι δηλωσεις εισαι.
Να εχεις το ελευθερο να ποσταρεις μια φωτογραφια και να ξερεις οτι δεν θα βγει κατα σου (ευρεση εργασιας κλπ).
Ξερετε η κοινωνια , απο οτι εχετε καταλαβει και εσεις κουκουλωνει πολλα πραγματα οπως τις ψυχικες ασθενειες.
Υπαρχει λογος που τις κουκουλωνει δεν θα θελατε να βρεθειτε στην "πρωτη γραμμη του πυρος".
Δεν μπορω να πω οτι βρεθηκα ποτε , αλλα "εχασα" 5 χρονια απο την ζωη μου και τις ωρες που καταναλωσα στο διαδικτυο.
Βλεπετε οταν πρωτοανοιξα το προφιλ...ειχα την ρομαντικη αισθηση οτι η ζωη ειναι οπως τα βιβλια , ας πουμε τους προβληματισμους μας ,ας ενημερωσουμε και καποιους που δεν ξερουν κλπ.κλπ.
Ελεγα σε τι διαφερω , παιρνω ενα χαπι την ημερα ε και? Αλλα τα πραγματα δεν ειναι ετσι.
Εκανα αυτο που ηθελα να κανω , εγραψα οτι εγραψα και ολα τα παιδια δηλαδη οσα γραψανε για τετοιου ειδους προβληματα.
Αλλα εχασα και πολλα στην πορεια , οπως προσωπικη ζωη και διασκεδαση.
Μπορει καλλιστα να πει κανεις οτι λεω βλακειες , αλλα η πραξη με δικαιωνει.
Εγινε κατι συγκεκριμενο? Οχι
Αναρωτιομουν πως θα ηταν ολα , εαν ειχα ανοιξει ενα "απροβληματιστο" προφιλ και ειχα καταναλωσει τοσες ωρες...αλλα δεν θα το κανω.
Δεν εχω ουτε το χρονο , ουτε την υπομονη.
Ενα τιπ απλως για οσους θελουν...να ασχοληθουν περαιτερω μιλωντας για καποια πραγματα...εξω απο τα δοντια οπως οι ψυχικες παθησεις , αυτο ακριβως ειναι αυτο το ποστ.
(Και μην αρχισει κανεις για αυτοταμπελοποιησεις και εσυ του δινεις ιδιαιτερη βαρυτητα κλπ....γιατι εγω περασα 5 χρονια και ξερω για τι πραγμα μιλαω).
Καλος εισαι βρε κηπ ,αλλα απο μακρια και αγαπημενοι:)
Γνωρισα και καποια παιδια...το μονο καλο σε ολη την ιστορια και μακαρι να προσφερα κατι στα 10000 ποστ. Τουλαχιστον τα πρωτα χρονια γιατι τωρα εχει πεσει και η "ποιοτητα" της γραφης μου.