κυκλοθιμια και προβληματα συμπεριφορας
γεια σε ολους ειμαι καινουρια εδω και θα ηθελα να πω και εγω το προβλημα μου.γενικα στη ζωη μου εχω ενα μονιμο προβλημα που προκαλει κακο σε εμενα και τουσ γυρο μου.νιωθω οτι εχω δυο προσωπικοτητες μια καλη και μια κακη.αυτο δεν ξερω που οφειλεται.ειμαι πολυ κυκλοθιμικη και αρπαζομαι πολυ ευκολα απο το καθε τι ενω στην πραγματικοτητα εγω νιωθω οτι απλα μιλαω φυσιολογικα.εχω χαλασει πολλεσ σχεση με φιλους ετσι και κοντευω να χασω και αλλα αγαπιμενα ατομα.ειμαι γενικα ενα γελαστο κοριτσι και πολυ κοινονικο με αισθιση του χιουμορ αλλα υπαρχουν στιγμεσ που φτανω σε σημειο να εκνευριζομαι χωρισ λογο και να προκαλω τσακωμους τουσ οποιουσ μετα απο λιγο αφου εχω ηρεμισει δεν τουσ θυμαμαι κιολας...εκτοσ αυτου εχω πολλεσ τασεις φυγης και αυτοκτονιας,απελπιζομαι πολυ ευκολα χωρισ λογο εκει που ειμαι καλα μπορει να τα δω ολα αρνιτικα και νιωθω οτι δεν χωραω πουθενα και απλα θελω να εξαφανιστω..δεν ξερω τι αλλο να πω πραγματικα και δεν ξερω τι να κανω μου επιρεαζει πολυ ασχημα την ζωη ενω μεσα μου νιωθω οτι θελω να μην συμβαινει τπτ απο ολα αυτα......θελω την αποψη σας...