Ειχα μια σχεση για 1 χρονο και 9 μηνες. Γενικα τα πηγαιναμε καλα.. το τελευταιο καιρο ομως καβγαδιζαμε συνεχως.. (τις περισσοτερες φορες εγω εφταιγα λογο ζηλειας.. )
Πριν απο ενα μηνα ομως μου ειπε πως θελει να χωρισουμε.. και πως θελει να μεινει μονος του.. :( Εγω το δεχτηκα επειδη ειχαμε χωρισει και αλλεσς φορες και μου ειπε πως ηθελε να μεινει μονος του. Αυτη τη φορα ομως το δεχτηκα, οσο σκληρο και να ηταν δεν ηθελα να τον πιεζω να μεινει μαζι μου..... Ειμαστε στην ιδια παρεα και ειπαμε να μεινουμε φιλοι.. βγαινουμε κανονικα με την παρεα μας και περναμε καλα... καποτε βρεθομασται μονοι μας.. και με φιλαα.. Μετα ομως κανει σα να μη ειχε συμβει τιποτα.. μια μερα μετα που εγινε αυτο παλι τον ρωτησα τι θα γινει με εμας.. μου απαντησε πως δε θελει να αλλαξει κατι προς το παρον.. και απλα με πεθυμαει και το κανει αυτο. Προσπαθω να ειμαι δυνατη και να μη κλαιω.. για λιγο καιρο στην αρχη ημουνα ενταξη.. ομως κοντευουν τωρα 2 μηνες απ το χωρισμο μας και δεν ξερω τι να κανω.. θελω να σταματησς να κλαιω και να πληγωνομαι :'( Τον αγαπαω.. δεν αντεχω αλλο.. τον θελω πισω.. τι να κανω??? Σας παρακαλω βοηθηστε με :(