Quote:
πρπεει να το κοψω αυτο δεν ειμαι μπεμπα 28 ειμαι
Αυτό μου τράβηξε την προσοχή. Τα άτομα με διαταραχή πανικού θέλουν να δείχνουν ότι είναι δυνατοί και πιστεύουν ότι κάθε φορά που έχουν κρίση κάνουν σαν μωρά. Δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να "λυγίσει" γιατί το θεωρούν αδυναμία. Έτσι τα κρατάνε μέσα τους και δεν θέλουν να δουν τα συνασιθήματά τους και να δουλέψουν μ' αυτά. Άφησε τον εαυτό σου να "πέσει" λίγο, για να μπορέσεις να σηκωθείς μετά. Πρέπει να βιώσουμε κάτι για να το ξεπεράσουμε. Δεν σημαίνει ότι είσαι "μπέμπα". Είναι ανθρώπινο. Έτσι θα γνωρίσεις τον εαυτό σου. Αποδέξου τα συναισθήματά σου και αντιμετώπισέ τα, χωρίς να κατηγορείς τον εαυτό σου που αισθάνεται έτσι. Μην προσπαθείς να διώξεις τις κρίσεις. Θα φύγουν μόνες τους όταν θα "ακούσεις" το μήνυμά τους. Κάνε κάτι που σε εξιτάρει εκείνη τη στιγμή και αποδέξου τον εαυτό σου ΜΕ τις κρίσεις πανικού. Αλλά μην αγχωθείς, μην κρίνεις τον εαυτό σου, μην προσπαθείς να το διώξεις. Επίτρεψε στον εαυτό σου να φοβηθεί. Μην το συγκρατήσεις. Άσε τον πανικό να περάσει και να φύγει μόνος του.