ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ...HELPPP!!!!
Καλησπερα σε ολους!Εδω και 1 βδομαδα περιπου ταλαιπωρουμαι απο πονους στο στηθος,με χτυπανε κυριος στο αριστερο μερος και πισω στην πλατη αρκετα καθως και στο αριστερο χερι!Νιωθω ωρες ωρες αισθημα παλμων,δυσπνοια,εξαψεις και ταχυκαρδιες...νομιζω πως θα μεινω στον τοπο!Να τονισω πως κανω βαρη στο γυμναστηριο και τρεχω αρκετα στο διαδρομο χωρις καποιο προβλημα τοσο καιρο!Ειχα κανει τριπλεξ πριν 8 μηνες και ενα καρδιογραφημα πριν κανα 5μηνο χωρις να δειξουν τπτ απολυτως...να σημειωσω πως ειμαι 25 χρονων!Πασχω απο γενικευμενο αγχος και κρισεις πανικου εδω και 4 χρονια,σημερα μαλιστα αλλαξα θεραπεια,ο ψυχιατρος μου αντικατεστησε το σεροξατ(οτι χειροτερο εχω παρει,το επαιρνα ενα εξαμηνο δεν ειδα καμια βελτιωση και εβαλα και 10 κιλα) με λαντοζ(40mg τη μερα συν 3 zanax του 1mg σπαστα μεσα στη μερα).Αν ειχα καποιο προβλημα στην καρδια δεν θα το εδειχναν και τοτε οι εξετασεις??Ανησυχω παρα πολυ,νομιζω πως θα παθω εμφραγμα και δεν θα προλαβω να παω καν στο νοσοκομειο...με εχει κυριεψει ο φοβος,δεν ξερω τι να κανω!