Καλησπέρα,
Έχω παλέψει 2-3 φορές ως τώρα στη ζωή μου με την κατάθλιψη. Είμαι 26, είχα ήρεμη ζωή γενικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα τελευταία, έχω γίνει οξύθυμη. Θέλω να κλαίω σχεδόν συνέχεια, νιώθω απελπισμένη. Όταν βγαίνω έξω όμως, δεν έχω κανένα σύμπτωμα και περνάω τέλεια. Μόλις γυρνάω σπίτι αρχίζει και η θλίψη. Και λόγω καλοκαιριού όλοι λείπουν οπότε είμαι συνέχεια σπίτι.
Αισθάνομαι πολύ άσχημα σε σημείο να έχω τάσεις φυγής (έφυγα 2 μήνες διακοπές στην Ισπανία) για να προσπαθήσω να σταματήσω να σκέφτομαι. Όσο περνάνε τα χρόνια και όσο συνειδητοποιώ ότι το αντίθετο φύλλο με ψιλο αντιπαθεί, αγχώνομαι περισσότερο. Όσο για εσάς που θα ρωτήσετε, έχω 4 χρόνια να βγω ραντεβού. Όχι γιατι δεν θέλω ε! Απλά, τόσα χρόνια έτυχε να μην με γουστάρει κανείς. Αν βάλεις λοιπον κάτω το ότι όλοι οι φίλοι μου είναι σε σχέση, αισθάνομαι ακόμα πιο μόνη, φτυσμένη απτο Θεό, λυπημένη, αδικημένη και όλα τα επίθετα σε -μενη.
Δεν νομίζω ότι έχω κατάθλιψη, αλλά δεν αντέχω με το συνεχές άγχος και τη θλίψη. Δεν θέλω να ξυπνήσω 50 χρονών και να αναπολώ αυτά τα χρόνια.