Κουράστικα πιά γαμώτο ... κολοκατάθλιψη
Καλησπέρα είμαι ο Απόστολος , είμαι 28 χρονών και πιστεύω ότι έχω κατάθλιψη , με μερικά συμπτώματα που έχω είναι ότι εξής:
Δεν έχω όρεξη για τίποτα
Απώλεια μνήμης
κυκλοθυμικος
Έχω απομακρυνθεί από τους φίλους μου (δεν έχουμε και τα ίδια κοινά ενδιαφέροντα πλέον )
Βιώνω μοναξιά και από φίλους και από οικογένεια και επίσης δεν έχω σχέση .
Δεν μου αρέσει καθόλου ο εαυτός μου (αν και είμαι γλυκουλης ;)) , ειδικά όταν τον παραμελώ κοιτάζομαι στον καθρέφτη και απογοητεύομαι
Αρκετές φορές με πιάνουν τα υπαρξιακά μου (πχ τι θα κάνω στην ζωή μου , αν κάνω Σοβαρή σχέση / οικογένεια κτλ )
Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα σε ανθρώπους που αγαπώ , αυτό το έπαθα μετά από μια σχέση όταν χώρισα (πιστεύω ότι είναι λόγο απογοητευσης , όμως πραγματικά δεν μου βγαίνει )
Αισθάνομαι κάπως άβολα στην ιδέα του ψυχολόγου , επίσης δεν θέλω να πάρω χάπια λόγο του ότι έχω ακούσει διάφορα όπως προβλήματα στύσης και φοβάμαι να μην κάνει κάποια παρενέργεια γιατί είμαι χρήστης μαριχουάνας .
Γενικά έχω αρκετό αχνος , προσπαθώ μόνος μου να βγω από το αδιέξοδο όμως έχω μπλοκάρει και δεν τα καταφέρνω , έχω βάλει κάποιους στόχους όμως λόγο της ψυχολογίας μου είναι αρκετά δύσκολο να το επιτύχω
Επίσης τυχαίνει μερικές φορές που πάω για καφέ με κανένα φίλο να μου την λένε κιόλας ότι εκπέμπω αρνητική ενέργεια και ότι είμαι καταθλιπτικός τα ίδια πράγματα που μου λέει και η οικογένεια μου βαρέθηκα ρε παιδιά τι με συμβουλεύετε να κάνω ?
Κουράστηκα να το παλεύω ρε μάγκες είμαι 28 και νιώθω 75 , πώς έχουμε καταντήσει έτσι ρε γαμώτο , δεν μπορώ να γελάσω ούτε στα ψέματα πια ΓΙΑΤΙ ?