Τα χε καταφερει κανεις να το κοψει?
Printable View
Τα χε καταφερει κανεις να το κοψει?
Δεν θέλω να το κόψω.. μόνο αυτό έχω
ο φιλος μου το κοβει και το ξαναρχιζει συνεχεια!
ειναι η συνηθεια με τον καφε βλεπεις!
και εγω το κοβω και ξανα απ'την αρχη..
το μεγιστο που αντεξα ηταν 4 μήνες και το ελαχιστο 30 λεπτα! απο τις ιστοριες που εχω ακουσει εχω φτασει στο συμπερασμα οτι καταφερανε να το κοψουν τελείως αυτοι που το κοψανε μαχαίρι.. ολοι οι υπόλοιποι σε δουλεια να βρισκομαστε.. εγω για παραδειγμα οταν πεφτω στην παγιδα να κανω εστω και ενα μετα παίρνω καπνο!
Πολύς κόσμος το έχει κοψει
Μακάρι να είχα τη δύναμη να το κόψω... το απολαμβάνω ρε γαμώτο!! ενώ ξέρω ότι είναι τρομερά καταστροφική συνήθεια.. μακάρι να μπορέσω να το κόψω μια κάποια στιγμή. Πάντως, πάρα πολλοί τα έχουν καταφέρει και τις περισσότερες φορές το έχουν κόψει μαχαίρι και όχι λίγο λίγο λίγο...
και εγω θελω να το κοψω αλλα δεν υπαρχει καλυτερο αυτη τη στιγμη στη ζωη μου απο το να βαζω μουσικουλα να πινω το κρασακι μου και να απολαμβανω το τσιγαρο μου.. ααααχ χ α λ α ρ ω σ η
εγω το εχω κομμενο πολλα χρονια
μην φτιαξετε κι αλλους δολοφονους. η λυση ειναι απλη. αρκετα τραβηξαμε μερικοι κακομοιρηδες σε τουτη τη γαμωκοινωνια. αποστειρωστε τα πλουσιοπαιδα σας , απαρνειθειτε το σεξ και δωστε απολαυση σε οσους τη στερηθηκαν, αβν εχει μειενι ζωντανος κανενας απο αυτους. προπαντως ομως μην σκοτωνετε αλλο.