Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΟΝΤΑ
οντα που δεν μπορουν να υπερασπιστουν τον εαυτο τους, οπως τα παιδια και τα ζωα, στις μερες αντι να προστατευονται ολο και κακοποιουνται απο επιτηδειους. οπου κ να παω καποιος θα βαραει το παιδι του στον δρομο και καποιος θα κλωτσαει ενα σκυλο. σιγα σιγα γινομαι μισανθρωπος και δεν παραδεχομαι κανεναν. κανεις να φροντιζει αυτα τα πλασματα και κανεις να μην ασχολειται. θελω να γραφτω σε οργανωση ζωοφιλων η για αδεσποτα κ οι γονεις μ με δουλεουνε. βρισκω μωρα γατακια σκυλακια σκατζοχοιρακια κ θελω να τα παρω να τα φροντιζω αλλα δεν μαφηνουνε! ολα μπροστα μ τα βλεπω και τα λυπαμαι τοσο πολυ! τις προαλλες ενα μωρο σκατζοχοιρος μου πεθανε και ειμαι πολυ δυστυχισμενη. μονο τετοια περιστατικα με κανουν και κλαιω.
τα ζωακια που εχω ειδηκα το μωρο ινδικο μου χοιριδιο το φροντιζω τοσο πολυ και χαιρομαι επειδη ειναι ενα πλασμα εξαρτημενο απο μενα. κραταω την ζωη του στα χερια μου. αμα αποφασισω να το αφησω χωρις φαι θα ψωφισει απ την πεινα, αμα αποφασισω να το εχω βρωμικο θα ψωφισει απο μολυνση, αμα αποφασισω να το πεταξω στον δρομο θα το φανε οι γατες. αλλα το προσεχω κ το αγαπαω και μ δινει ικανοποιηση που εξαρτιεται απο μενα
αλλοι τα παρατανε στον δρομο και χανονται - αλλοι παιζουν πανω τους με φωτιες και αεροβολα αλλοι τα κλωτσανε και τα πνιγουνε και τα κρεμανε. ειναι απαισιο ακομα κ το πως φερονται στα βοδια και τα γουρουνια πριν τα σφαξουν κ να μην αναφερω τα οσα πειραματοζωα βασανιζονται.
παιδακια που τα δερνουν τα βιαζουν και παιδακια ορφανα που για να υοθετησει ενα ακληρο ζευγαρι περναει τα χιλια μιρια και αλλοι ανικανοι γονεις να χουν στα χερια τους ενα δωρο που δεν εκτιμανε. παιδακια που αυριο θα γινουνε κ κεινοι οι ιδιοι με τους γονεις τους!
εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στην ανθρωποτητα και οπου να ναι θα παμε ολοι στον διαολο. οτι κ να προσπαθω να κανω δεν φτανει και μ την εχει δωσει !