Originally Posted by
Academus
Είμαι 20 χρονών. Όνειρό μου είναι να γνωρίσω κάποια κοπέλα, που θα έχει κάποιο πρόβλημα με πολλάπλό αντίκτυπο στην ζωή και την ψυχολογία της. Θα ήθελα να γνωρίσω καμία κοπέλα με αναπηρία, ή ακόμη κάποια δυσμορφία είτε από κάποιο ατύχημα ή άλλο αίτιο, που αυτό να είχε επιπτώσεις και στην αυτοεκτίμηση και την προσωπική της ζωή, ή να είναι διαφορετική με περισσότερους από έναν παράγοντες διαφορετικότητας, και, αν αυτό ευοδωθεί και την ενδιαφέρει, να γίνω ο τελικός "κάποιος άλλος" της αλυσίδας δίνοντάς της την αγκαλιά μου και την ψυχή, και όχι να την στείλω πάλι σε "κάποιον άλλον" φτάνει μόνον να μπορεί να αισθάνεται, και να έχει μία στοιχειώδη έστω πνευματική υποδομή. Μπορώ απολύτως να αναλάβω τις ευθύνες, και τις λειτουργικές και τις ψυχολογικές, πού μία τέτοια σχέση θα συνεπαγόταν. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ή να γνωρίσω κάποια τέτοια κοπέλα, δεν κυκλοφορούν λόγω του χαμηλού κοινωνικού επιπέδου των ανθρώπων και των ελλειματικών υποδομών. Καμία προσπάθεια για εξύβρισή μου ή ψυχανάλυση δεν θα έχει νόημα, δεκτές μόνον ιδέες για να κάνω μία τέτοια γνωριμία. Μπορώ, και το πιστεύω ακράδαντα, να μην νιώθω ούτε καν υποσυνείδητη αποστροφή, ούτε να δείχνω καν περιορισμένο ενθουσιασμό, ούτε να πιάνομαι στον ύπνο και να συλλαμβάνω τον εαυτό μου να αισθάνεται ενδοιασμούς η κακεντρέχεια, ούτε βραχυπρόθεσμα ούτε μακροπρόθεσμα, και έτσι να γίνω το σωστό γιατρικό για ένα τέτοιο μπεμπάκι. Εννοείται ότι αν κάποια γυναίκα με κάποια τέτοια χαρακτηριστικά θα ενδιαφερόταν να συνομιλήσουμε, να αρχίσουμε απλώς να κάνουμε διάλογο, θα ήθελα να μου στείλει προσωπικό μήνυμα, αλλά δέχομαι κάθε πρόταση για το πώς μπορώ να γνωρίσω τέτοιες γυναίκες.