ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! (ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΓΑΙΝΩ!!!)
Hello παιδια ελπιζω να εισαστε πολυ καλα, εγω εχω βελτιωση σχετικα με την καταστολη κ το νταουνιασμα που μου ριχνανε πλεον δεν μου κανουν καν ενεσεις τη δοση μου την ελαττωσαν 2 μου τα κοψανε τελειως (Largactil k Nozinan) κ παιρνω τωρα Abilify Lamictal Stedon Xanax ειπανε οτι θελανε κυριως να αλλαξουν την αγωγη κ αυτο χρειαζεται παρακολουθηση κ εγω τωρα θα πρεπει να παιρνω 4 χαπια παντως η θολουρα κ το μαγκωμα εφυγε κ μου συμπεριφερονται καλα σε γενικες γραμμες πηρα σημερα κ 3ωρη αδεια τελεια !!κ πηγαμε αρχικαμε τη μαμα μου στον πυργο κ επειτα σε νετ καφε να γραψω εδω τα νεακια μου αρχιζω κ μετραω αντιστροφα οπως στο στρατο που περνανε οι μερες ηταν δυσκολη η περιπτωση μου το ειπανε αλλα οχι οτι ειμαι καταδικασμενη κ δεν εχω ελπιδες κ οτι με καλη συνεργασια κ απο τις 2 πλευρες θα μπορω να εχω μια πολυ λειτουργικη ζωη χτες μας κερασανε κ παγωτο λολ αλλαξα δωματιο κ πλεον κοιμαμαι μονη μου κ ειμαι μια χαρα σε σχεση με αλλα ατομα αυτο που τους εκανε εντυπωση ειναι οτι ημουν πολυ συνεργασιμη κ μιλουσα ευγενικα σε ολους δεν δημιουργησα καποιο προβλημα ιδιαιτερο νταξει ειχα τις εκρηξεις μου γιατι ειναι δυσκολο ρε παιδια να εισαι εγκλειστος λογω καποιου προβληματος κ να βλεπεις συνεχως τα ιδια κ τα ιδια ειναι σαν να εισαι φυλακισμενος κ πολυ χειροτερα αλλα αυτο που σκεφτομαι συνεχεια ειναι η λεξη ΔΕΥΤΕΡΑ 4 κ σημερα λοιπον συντροφια απολυομαι !!!!
να ρωτησω κ κατι αλλο επειδη εχω μεινει πισω κ εχασα εξελιξεις με τα πανεπιστημια κ το ασυλο τι εγινε ?? κατι για πορειες κ καταληψεις ακουσα απο καποιες σχολες αλλα δεν ξερω σε ποιες σχολες, ανοιξανε κανονικα πατε κ δινετε αν ειστε καποιοι φοιτητες?? αν μπορει καποιος να με ενημερωσει για το αριστοτελειο ευχαριστω..
στις 8:30 πρεπει να μαι πισω με τη μαμα μου ανυπομωνω πως κ πως να περασει το σ/κ οσο πιο γρηγορα γινεται !!!!!!!!!!!