ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
Γεια σας
ειμαι ο Στεφανος της γειτονιας, δεν ξερω αν με θυμαστε.
Ναι, ο ρακοσυλλεκτης.
Ακομα μαζευω σκουπιδακια. Λιγοτερα ομως απο παλια. Δεν ξερω αν βοηθησαν τα φαρμακα. Ισως ειναι απλα οτι δεν κοιταω πολυ κατω. Γιατι αν κοιταξω ολο και κατι θα δω. Ο καθενας πεταει ο,τι εχει πανω του. Εχω την ατυχια να ζω στην πιο βρωμικη πολη της Ευρωπης...
Θα ηθελα να κανετε ενα πειραμα : Βγειτε εξω στο δρομο και αρχιστε να παρατηρειτε τα πραγματα που ειναι πεταμενα κατω. Αν δειτε κατι παραξενο, που δεν ξερετε τι ειναι, τι θα κανετε; Θα το μαζεψετε; Θα κολλησετε; Θα το αγνοησετε; Μη νομιζετε οτι θα δειτε μονο αποτσιγαρα...Θα δειτε πολλα περιεργα πραγματα...
Θα πω στον ψυχοτετοιο να μου κοψει τα φαρμακα...Δε λεει να παιρνω 3 διαφορετικα ψυχοφαρμακα...δεν ειμαι και τοσο σοβαρα! Εξαλλου ειμαι πολυ καλυτερα απο παλια. Και σιγα το πραγμα! Απλα μαζευω πραγματα που μου φαινονται περιεργα. Εχω περιεργεια, τι να κανουμε;
Το καλο ειναι οτι δεν εχω καποιους ψυχαναγκασμους που ειχα παλια οπως το να κοιταω εντονα τα ρουχα των αλλων στο δρομο και να κολλαω.
Δε μπορω να πω οτι ξεπερασει εντελως την ιψδ.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καμια ορεξη να παω ξανα στον ψυχοτετοιο.
Ενας ψυχαναγκασμος που εχω τον τελευταιο καιρο ειναι οταν γραφω στον υπολογιστη. Με πιανει τελειομανεια. Τα σβηνω, τα ξαναγραφω, τα ελεγχω κτλ.
Αυτα πανω κατω...
Y a mucha honra
Stefanos la del barrio soy...