Αντρας Vs γυναικας vol.1213234
καλησπερα.θα ηθελα να εκφρασω ενα συμπερασμα που εχω βγαλει πανω στην σχεση αντρα και γυναικας, και πειτε μου τις αποψεις σας.
Πλησιαζω τα 30 χρονια ζωης, εχω ασχοληθει με περιπου 20 γυναικες στην ζωη μου, και με 1 απο αυτες πηγε σοβαρα(5χρονια). Ειμαι τυπος που αγαπαει τις γυναικες, γουσταρω να περνανε καλα οταν ειναι μαζι μου, και πανω σε αυτο δεν λογαριαζω και πολλα πολλα.
Πιστευα μεχρη προτινος , οτι και οι γυναικες αυτο θελουν απο εναν αντρα, αλλα τελικα δεν ειναι ετσι. Ακουω-διαβαζω συνεχια παραπονα απο αυτες για τους αντρες του τυπου "δεν ειστε ρωμαντικοι" δεν μας διεκδικιτε πλεον" μονο με το ποδοσφαιρο ασχολιστε" και αλλα πολλα που τα ξερετε...και ελεγα, ρε κοριτσια δεν ειναι ετσι...γιατι επαιρνα παραδειγμα εμενα, που ειμαι ρωμαντικος, που εκτιμαω τις γυναικες, που μου αρεσει να κανω εκπληξεις σε ξεκαρφοτες ημερομηνιες και οχι μονο σε γενεθλια και γιορτες, να μην τα πολυλογω ,που γενικα γουσταρω το ολο σκηνικο του ερωτα-σχεσης και ειμαι κυριος παντα.
Απο αυτα λοιπον τα παραπονα τον γυναικων,εγω ελεγα "μλκιες λενε, πεσανε σε εναν μαλακα και μας λενε ολους μαλακες"...ετσι νομιζα , αλλα τελικα εχουν δηκιο..ειμαστε ολοι μαλακες, γουσταρουμε το ποδοσφαιρο πιο πολυ απο αυτες, τα φιλαρακια μας, και γενικα ναι, ειμαστε λιγο στα @@ μας με τους ερωτες και τα αρωματα.
Μην βιαζεσται να θριαμβολογισεται....οχι...
Για ολα τα παραπανω που ειμαστε ,αιτια ειστε εσεις.Αποδειξη? εγω! που ημουν μια χαρα συμφωνα με τα δικα σας πιστευω ,και τωρα βρισκομαι σε ενα μεταβατικο σταδιο το να γινω σας αυτους που βριζεται.
Που το αποδιδω?
Ενας αντρας ηλικιας 24 με 30 , ειναι στο σημειο που μαθαινει, και οτι βιοσει μενει μεσα του και πλαθει τον χαρακτιρα του. Αυτος λοιπον, κατα συντριπτικη πληοψειφια συναναστρεφετε με γυναικες ηλικιας 18 με 30, δηλαδη με γυναικες που αλλα λενε , αλλα θελουν, και αλλα νομιζουν οτι θελουν. Οταν λοιπον εγω π.χ. εχω γνωρισει 5 γυναικες στην σειρα απο τα 26 μου μεχρι σημερα, που δεν ηξεραν τι τους γινετε, με αποτελεσμα να πληγωνομαι εγω ή αυτες, αλλα να λενε και αλλα να κανουνε, να αερολογουνε ασυστολα, φτανω λοιπον στα 30 μου και βλεπω οτι ολες αυτες οι καταστασεις μου αλλαξανε τον χαρακτηρα (Αρχιζω και τρελενομαι,και αλλαζω χαρακτιρα, γιατι αγαπη εδωσα, μα αγαπη δεν 'επειρα :D ), και με κανουν σαν αυτο που βριζουν ολες.
Το συμπαιρασμα ειναι λοιπον οτι φταινε οι γυναικες ηλικιας 18-30 , οι πανω απο 30 πιστευω οτι ξερουν τι θελουν και πως να το παρουν. Εννοιτε πως υπαρχουν εξαιρεσεις κτλ κτλ...
Θα ηθελα γνωμες και απο τα 2 φυλα, ντρετα και ντομπρα!!!