telika uparxei to idaniko?
Γεια σας φιλοι μου,
Ελπιζω ολοι να στε καλα..λοιπον,πριν λιγες μερες γνωρισα ενα παιδι,τον γνωριζα απο παλια ο οποιος ειχε σχεση απο αποσταση και συχνα φλαρταρε με αλλες και οχι μονο.Εγω του την ελεγα και γενικα τον ειχα σε αποσταση,δεν ειχε γινει ποτε τπτ και μαλιστα τον εκραζα για το τροπο που φεροταν στις γυναικες..και αυτος ηταν και ο λογος που μαλωσαμε.Μετα απο χρονια λοιπον μου εστειλε μυνημα οτι εχει αλλαξει και οτι εφαγε και εκεινος ακυροπιτες και οτι εστρωσε..αρχισαμε να μιλαμε και να δημιουργειται ελξη βλεποντας και εγω πως οντως ειχε αλλαξει..βγηκαμε καποιες φορες και καταληξαμε να μαστε μαζι..μου φεροταν αψογα αλλα τελικα εγω ξενερωσα..
Αυτος φοιτητης εγω εχω ξεφυγει απο αυτο..ας πουμε βγαιναμε και ηξερα εκ των προτερων πως θα πληρωσω το ποτο μου,πηγαιναμε παντου με τα ποδια κλπ..και καπου αυτο δε μαρεσε γτ ειμαι 27 χρονων..αυτος 25 αλλα πιστευω πως δεν εχει να κανει η ηλικια..γενικα δεν ενιωθα να εχω αντρα διπλα μου,αλλα εφηβο-παιδι.
Απο την αλλη οταν ερχοταν μια καινουργια κοπελα στη παρεα τσεκαρα τα ματια του να δω αν ο παλιος του εαυτος πλαναται τριγυρω..
Μετα απο εναν καυγα λοιπον βριστηκαμε κιολας και εκει ξενερωσα εντελως..
Αυτος με θελει λεει και εχει πληγωθει..ανα φερομενος ομως οτι ολες τον αφηνουν και οτι πληρωνει οτι εχει κανει στο παρελθον..απομακρυνοντας με ακομα περισσοτερο.
Αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι ειχα πολυ θυμο απεναντι του και αυτο δε ξερω αν πηγαζει απο το γεγονος οτι δε γουσταρα η απο το γεγονος οτι γνωριζα οτι κερατωνε παλια τη κοπελα του..
Εν πασει περιπτωσει εγω θελω εναν πιο μαγκακο διπλα μου,πιο σπιρτοζο..αυτος ειναι πιο χαλαρος και ηρεμος..και σε συνδυασμο με το φοιτητικο νομιζω ενιωθα το μαγκακι στη σχεση...Απο την αλλη δειχνει πραγματικα να στενοχωριεται και οντως εχει αλλαξει..Μηπως βιαστηκα και εγω να τον απορριψω?μηπως τελικα εστιαζω σε λαθος πραγματα?αλλα και το να συμβιβαζομαστε λαθος δεν ειναι?ευχαριστω για τον χρονο σας εκ των προτερων!