Σχεση ψυχιατρου/ψυχολογου και ασθενους
Παντα ειχα την απορια αν επελεξα τον σωστο ψυχιατρο,ειχα και εχω την απορια αν εχω επιλεξει τον σωστο γιατρο για εμενα.
Θα ηθελα λοιπον να γραψω εδω την σχεση μου με τον γιατρο μου και να μου πειτε και εσεις την δικια σας σχεση με τον γιατρο σας,θα ηθελα πολυ και την γνωμη των ψυχολογων/ψυχιατρων που γραφουν στο φορουμ για να δουμε πως σκεφτεται και λειτουργει και η αλλη πλευρα.
Η σχεση μου λοιπον με το γιατρο μου ειναι η εξης:Ειναι νεαρος σχετικα στην ηλικια και ισως αυτο μας επετρεψε να εχουμε μια οικιοτητα,να μιλαμε στον ενικο και να τον θεωρω ως ενα βαθμο φιλο μου και λεω ως ενα βαθμο γιατι εχει τον τροπο οταν εκεινος κρινει να με κραταει σε αποσταση,εχει καταφερει να με "ξεκλειδωσει" και να του λεω πραγματα που ισως ουτε στον ιδιο τον εαυτο μου δεν εχω πει.
Αυτο το κοματι το θεωρω σαν την ανθρωπινη πλευρα του,απο την αλλη ομως σαν γιατρος θεωρω οτι εκανε βεβιασμενες ενεργειες στο θεμα των φαρμακων,πολλες φορες και σχετικα γρηγορα προχωρουσαμε σε διακοπη των φαρμακων με αποτελεσμα τις συχνες υποτροπες κατι που τωρα εχει αλλαξει βεβαια αλλα τα πρωτα τρια χρονια μου δημιουργουσε προβλημα.
Τελικα γιατρο επιλεγουμε βαση της επικοινωνιας ή οταν εχουμε και αμεσα αποτελεσματα;
γιατι σαν "φιλος" ητανκαι ειναι αριστος σαν γιατρος ομως με παιδεψε για τρια χρονια ΙΣΩΣ χωρις λογω.