Ωριστε και αλλη μια λυση για ΟΛΟΥΣ..
Χωρις πολλα λογια θα πω κατι σιγουρο κ θα παω στο ψητο..Οταν χτυπαμε καπου ποναμε,αυτη ειναι η ενδειξη του σωματος μας να μας προειδοποιησει να φροντισουμε το σημειο που εχουμε πληγη..η ψυχη μας εχει και αυτη τροπο να μας δειξει οτι πρεπει να την φροντισουμε και ιδου: οταν ενας ανθρωπος παθαινει κρισεις και διαφορα αλλα ψυχοσωματικα η ψυχη μας μεσω του σωματος μας φτανει σε σημειο να εκραγει με την μορφη αγχους γιατι δεν αντεχει πια την τοση καταπιεση που εμεις οι ιδιοι την ποτιζουμε και μαθαινουμε να ζουμε σαν ρομποτ με τα συγχρονα standards εποχης.."Ποτε θα προλαβω? - Τι θα κανω τωρα? - Πως θα λυσω και το παραμικρο μου θεματακι? - Τι λενε για μενα? - Πως δειχνω τωρα? - Λες να γινω ρεζιλι? - Θα μου φτασουν τα λεφτα?" και αλλα πολλα..
Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι αρκετες δεκαετιες πριν τα ποσοστα ψυχολογικων θεματων ηταν αισθητα σε χαμηλοτερο βαθμο και αφηνω εσας να σκεφτειτε το γιατι..θα σας κανει καλο :) (εμενα μου εκανε).
Το ζουμι τωρα: βρειτε τροπους να βγαλετε προς τα εξω δυνατα και περηφανα ολα τα συναισθηματα που αθελα σας καταπιεζατε επι σειρα ετων..αλλαξτε ζωη αλλαζοντας τον εαυτο σας απο μεσα προς τα εξω με ενεργο τροπο .. και θα σας παρουσιασω ενα κομματι που βοηθαει εμενα...παιζω κιθαρα χρονια και η μουσικη εκτος του οτι ειναι αποδεδειγμενα ψυχοθεραπευτικη ειναι κ κομματι της ζωης μου..τι εκανα λοιπον σημερα.. εβαλα στο τερμα την μουσικη,διαλεξα αυτο το κομματι: http://www.youtube.com/watch?v=Nkgv3LoQY2o&ob=av2e
και οπως επαιζε και τραγουδαγα τους στιχους του ΕΚΛΑΙΓΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ... βρειτε και εσεις το δικο σας κομματι φιλαρακια μου :)