δε ξερω τι εχω....!!!!βοηθεια!
με λενε μαριαννα ειμαι 18 χρονων...ειχα εδω και δυο χρονια σχεση και πληγωθηκα οσο ποτε αλλωτε....αγαπησα οσο ποτε αλλωτε και την οικογενεια μου την ειχα παντα πανω απο ολα...τους τελευταιους εξι μηνες της σχεσης μου εχασα την γιαγια μου και απο τοτε αρχισε και το προβλημα μου.!αρχισα να νιωθω κενη...δεν αγαπουσα και δεν ενιωθα τιποτα για κανεναν...δε με ενοιαζε κανεις...αρχισαν οι φοβιες με τα μαχαιρια μετα εβλεπα αστυνομικους και σκεφτομουν οτι θα αρχισω να πυροβολω...μου περνουσαν διαφορες ιδεες που εμεναν στο μυαλο μου συνεχεια και τα σκεφτομουν συνεχεια...ημουν συνεχεια στο κοσμο μου μια περιοδο νομιζα οτι δεν ειμαι ανθρωπος αλλα καποια ζωο μετα ειχα τασεις αυτοκτονιας την οποια πραγματοποιησα και μια αφου κατεβασα χαπακια...ολοι μου ελεγαν οτι φταιει η σχεση μου χωρισα και σταματησα την αγωγη που ειχα αρχισει...ελεγα οτι θα μου περασουν ολα και οτι ειμαι δυνατη...το κακο ειναι οτι συνεχιζα να εχω εμμονες και δε το ελεγα ελεγα οτι ειμαι καλα και μεσα μου πολεμουσα...για να μη σας κουραζω...εχω μεγαλο προβλημα νομιζω οτι δεν εχω ιδεοληψιες αλλα κατι ποιο σοβαρο..δε ξερω το λογο αλλα δε θελω να γινω καλα...συνεχεια εχω στο μυαλο μου να σκοτωσω την μητερα μου και αρχιζω να το θεωρω φυσιολογικο...δε με πιανει αγχος το χειροτερο απλα αρχιζω να αισθανομαι αδυναμη σε ολο μου το σωμα...και για να δειξω στους αλλους οτι εχω κατι σοβαρο βαζω τις τσιριδες!δε ξερω τι να κανω...