ερωτηση για αντικαταθλιπτικα...
έχω μια απορία σχετικά με τα αντικαταθλιπτικά.. είναι αλήθεια ότι στην αρχή τις θεραπείας σε κάνουνε να έχεis έντονο τρόμο?
θέλω να πάρω συγκεκριμένα τα zoloft αλλα με όλα αυτά που έπαθα δεν ξέρω τι να κάνω.. το είπα και στον ψυχίατρο και είπε να τα πάρω για κάποιες μέρες.. και αν συνέχιση αυτή η κατάσταση θα μου τα αλλάξει
δείτε παρακάτω την εμπειρία μου με το zoloft με ένα χαπάκι μονο που πήρα χάχα :P
σηκώθηκα το πρωί και πήρα το zoloft.. μετά από 3,5 ώρες περίπου άρχισα να νιώθω λίγο πιο ανεβασμένος.. στην αρχή πραγματικά είχα μια αίσθηση φοβερή... είχα τρομερή ισορροπία και ευλυγισία στο σώμα μου. η ενέργεια που πήρα ήτανε απίστευτη.. από την χαρά μου πήγα στο δρόμο και έτρεχα... παρατήρησα ότι δεν κουράζομαι κιόλας.. η δύναμη που πήρα ήτανε φοβερή... στην αρχή λέω μακάρι να ένιωθα έτσι πάντα τόσο χαρούμενος.. μέχρι εδώ όλα καλά.. το απόγευμα άρχισα να νιώθω πιο έντονα αυτή την δύναμη και την χαρά... ένα πράγμα να θέλω να κινούμε συνεχεια...λέω ox τι με βρήκε τώρα.. xaxaxa μέχρι που έφτασε το βραδυ και η ενέργεια χτύπησε κόκκινο.. η ανδεναλινη έφτασε στα ύψη.. αρχίσανε η ταχυκαρδίες... ανέβηκε η πίεση μου.. μιλάμε όχι αστεία.. μου μετρήσανε την πίεση και είχα 19 με 12 και 190 παλμούς.. νομίζω ότι θα σπάσει η καρδια μου.. όλο το βραδυ από αυτή την υπερένταση δεν κατάφερα να κοιμηθώ.. το πρωί πήρα τον ψυχίατρο τηλέφωνο του είπα όλο το σκηνικό που έπαθα.. και μου λέει ότι δεν φέρνει τέτοιες παρενέργειες το zoloft.. wtf? και όπως είπα και πιο πάνω στο topic μου είπε να τα συνεχίσω για 1 εβδομάδα περίπου..
το περίεργο είναι ότι μόλις έφυγε η δράση από το zoloft ένιωθα σαν να μου είχε ρουφήξει όλη μου την ενέργεια.. ένιωθα τέτοια κόπωση που δεν ήμουνα καλά.. και σαν να με τράβαγε κάτι να πάρω πάλι zoloft.. τι γίνετε ρε παιδιά?? πια είναι η γνώμη σας? :confused: