ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
Βρισκομαι σε μια συνεχη ενταση απο προχτες αλλα δεν το χα παρατηρησει μεχρι σημερα που κορυφωθηκε! εκτος του οτι οταν κανω διαλογο με καποιον οσο μου μιλαει χανω επαφη και σκεφτομαι κατι αλλο, πεταω στο ασχετο αυτο το αλλο με αποτελεσμα ο συνομιλητης μου να μενει παγωτο ''τωρα αυτο που κολλαει?'' . και οσο μου συζηταει το νεο θεμα παλι αφαιρουμαι σκεφτομενη ενα αλλο που με τρωει να το πεταξω αλλα δεν το κανω. συνηρμικα προτρεχει μονιμως το μυαλο μου σε ακυρα πραγματα . επισης ειδα παλι στον υπνο μου ενα λυκοσκυλο να το χαιδευω και ολη μερα οταν περπαταω αμα δω σκυλι στον δρομο θελω πολυ να το χαιδεψω , δεν εχει σημασια αν ειναι αδεσποτο η οχι τα πλησιαζω ολα και παω και αγοραζω τυροπιτες και πεινιρλι απ τον γρηγορη σαν τις χαζες να τα ταισω! και θα λενε τι κανει αυτη η χαζη!!!!!! αγχωνομαι αμα σκεφτομαι οτι πεινανε τα σκυλια πολυ εντονα 3 μερες τωρα σε σημειο να με κοβει ιδρωτας!
το αποκορυφωμα με επιασε χτες που καποιος στην γειτονια του δικου μου πυροβολησε 2 γατες του με αεροβολο! και το 1 γατακι ηταν αυτο που ειχα σωσει εγω και το πηραμε! εζησαν αλλα με ταραξε το γεγονος πως ενας ανωμαλος ειναι ελευθερος και πυροβολει ζωα και δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ και παρακαλαω τον δικο μ οτι γατι δουμε να το παρουμε σπιτι! ειχαν σκοτωσει οι γατες ενα ποντικι και το εβλεπα πεθαμενο στο γκαζον και ηθελα να το θαψω και δεν με αφηνε!!!!!
ειναι ηλιθιο δλδ που θελω να τα θαψω? ειχα σωσει ενα μωρο σκατζοχοιρο πριν κατι βδομαδες θα το φερνα εδω σε γιατρο αλλα μου πεθανε μετα απο 1 νυχτα προσπαθειας να το ταισω και να το ποτισω το ειδα να κουρνιαζει και λεω ''ειναι ασφαλη τωρα''. αλλα μου πεθανε την επομενη χωρις να κανω τπτ και εκλαιγα ολη μερα!!!!!
με εχει αγχωσει η κατασταση αυτη!!!!!!!!!!! επισης παλι εχω θεμα με τα ρουχα μου και δεν θελω να ντυνομαι!!!!!!