καλησπερα
καταρχας συγνωμμη γιατι μου φενεται οτι θα κανω βλακεια ερωτηση και που ξαναανοιγω αλλο ενα θεμα απλα εχω απορια.Δεν ειμαι σιγουρη για τη σεξουαλικη μου ταυτοτητα!! Ξερω πως εχει ανοιχτει παρομοιο θεμα αλλα το δικο μου ειναι αλλιως.Ισως ο λογος που αμφιβαλλω να ειναι γελειος αλλα ιδου,τον βγαζω απο μεσα μου. Τωρα ειμαι 16 χρονων,οταν ημουν στις πρωτες ταξεις του Δημοτικου(γυρω στην Τρίτη με Τετάρτη) ειχα μια παρεα απο συνομιλικους μου απο 2 κοριτσια και ενα αγορι.Η μια κοπελα ηταν γειτοννισσα μου και θυμαμαι τον εαυτο μου να τη συμπαθω πολυ αλλα να πω την αληθεια οχι μονο εγω αλλα γενικα ηταν δημοφιλης τυπος και ολοι ηθελαν να ειναι διπλα της,μαζι κι εγω.Μερικες φορες μαζευομασταν κι οι 3 μαζι στο σπιτι της και παιζαμε πεδικες βλακιουλες,πεφταμε ο ενας πανω στον αλλον στο κρεβατι κτλπ! Θα μου πειτε τι ηξερα/ξεραμε τοτε για ερωτες και ελξεις σε αυτη την ηλικια.? Μονο που Ξεραμε,και για ομοφυλοφιλους και για ετεροφυλους(το μονο που δεν ηξερα εγω ηταν η αμφυφιλοφιλια) και για τα παντα,μη σας πω πιο πονηρο μυαλο ειχαμε τοτε παρα τωρα χαχα! Το θεμα ηταν πως τοτε με αυτη την φιλη μου αισθανομουν μια συναισθηματικη ελξη και ηθελα συνεχεια να ειμαστε αγγαλια σαν 2 φιλες αλλα με θυμαμαι επισης να θελω επιτηδες να παιξουμε αυτο το παιχνιδι που πεφταμε ο ενας πανω στον αλλον επειδη ηταν κι εκεινη μεσα.Επισης αλλες φορες η κοριτσιστικη παρεα μου επαιζαν μεταξυ τους τα ζευγαρακια για πλακα και το ενα κοριτσι αναγκαστηκα εκανε τον ανδρα αλλα δεν γινοταν τιποτα μη φανταστειτε οτι φιλιοτουσαν κιολας.τεσπα,μερικες φορες το παιζαμε κι εμεις οι 2 και θυμαμαι επισης τοτε να μου αραισε πολυ και καμια φορα της το προτεινα εγω μονο και μονο για αυτη την περιεργη συναισθηματικη ελξη που ειχα.Και επειδη μιλουσαμε μερικες φορες ολοι μαζι για το σεξ(ναι λεγαμε και τετοια γελιο θελαμε και κατι ξεραμε,) παντα θυμομουν να θελω να μιλαω για τετοια θεματα με κοριτσια που συμπαθουσα ακομα και τωρα γινεται αυτο δεν καταλαβαινω το λογο! Με τον καιρο το παραπανω που σας ειπα με τη φιλη μου,μου περασε εντελως οταν μεγαλωσα.Και απο τοτε δεν ξανααισθανθηκα τιποτα αλλο για αλλη φιλη μου οταν ημασταν μαζι ουτε και αισθανθηκα ποτε να ελκυομαι απο το ιδιο φυλο.Ισα ισα ειχα φαντασιωσεις με αγορια και οσο μεγαλωνα ειχα και πιο εντονες κιολας.Μετα αρχισε να μου δημιουργειτε μια ιδεα πως ειμαι μπαισεξουαλ λογω αυτου που βιωνα με τη φιλη μου και τα αρκετα εντονα φιλικα συναισθηματα που ενιωθα για μια αλλη που μιλουσαμε μεσω φειςμπουκ και μου εγινε εμμονη.Σχεση με αγορι μονο μια εχω κανει δυστυχως,παλι δεν ξερω το λογο.Πραγματικα δεν με νοιαζει τι ειμαι αλλα με πειραζει η αβεβαιοτητα.:confused: