Ποιό είναι το επίπεδο μορφωσεώς σας?
Printable View
Ποιό είναι το επίπεδο μορφωσεώς σας?
...και για ποιο λόγο ρωτάς?
Ε, ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΕΙ, ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ!!!!!!
(επι της διαδικασιας :ΡΡΡΡΡΡΡ)
παιδικος σταθμος και νηπιαγωγειο.
Τ.Ε.Ι. = Τελικα Ειμαστε Ισα
Α.Ε.Ι. = ΑΡΧ** Ειμαστε Ισα
Τα περισσοτερα ΤΕΙ που εχουν περισσοτερα μαθηματα, υποχρεωτικες ωρες παρακολουθησης και εργαστηρια ειναι πιο δυσκολα απο τα περισσοτερα θεωρητικα ΑΕΙ, οποτε προφανως δεν ειναι ισα :P
δε μπηκα εγω πρωτη !
Ασε ξερω...
Ποσα παγωτα φαγατε το καλοκαιρι που περασε? Ποσα μπανια κανατε? Ποσα κιλα πηρατε? Τα αντηλιακα τι δεικτη προστασιας ειχαν και κατα ποσο σας επιασε? Ποσες φορες βγαλατε το σκυλο σας βολτα και σε ποια μερη τον γυροφερνατε? ................
Σου λυθηκε εστω και λιγακι η περιεργεια??
παρα ταυτα 7 ατομα απαντησαν! :P
λακρυ ο δημητριου ειναι φοιτητης ιατρικης κ μαλλον του αναθετουν εργασιες για τη σχολη γιαυτο κ αυτες οι δημοσκοπησεις ντααααννν
λολ λες ε ?? οκ κι εγω ειμαι φοιτητρια παιδαγωγικου κ εχω εργασιες πολλες απο τις οποιες εφαπτονται κ με ψυχολογικους τομεις, αλλα δεν σημαινει πως πρεπει να ανοιγω polls του στυλ "τι πιστευετε για την χρηση των εποπτικων μεσων κ τον αντικτυπο στα παιδια", "Ποια ειναι η ψυχοκοινωνικη ενταξη του παιδιου", "ποια ειναι τα σταδια διαμορφωσης της ψυχοκινητικης εξελιξης" κτλ κτλ... αλλο η σχολη κ αλλο το φορουμ, σε λιγο θα μας ζηταει δλδ να του κανουμε κ τις εργασιες????
εντριφει στην ψυχιατρικη!!
νταααανν
η αρχεγονη ταλαντωσις στα υψη βεβαιως βεβαιως:p
θεοφανια απο δω κ στο εξης λεγε με ζιζελ ναιναι η γνωστη :pppp
Όλα παίζουν ρόλο. Στη σχόλη μου μεταξύ μας λέμε πως δεν υπάρχει φοιτητής που δεν απέκτησε καποιο "κουσουρι" μεχρι να βγάλει το πτυχιο! και είναι λογικο αν δεις ποσο δύσκολο είναι το πρόγραμμα σπουδων της σχολής. Πιστεψε με τοσο διάβασμα σε κάνει αλλο ανθρωπο. Και αυτο δεν ισχύει μόνο για την ιατρική! Αν το σκεφτείς πρόκειτε για μια πνευματικα επίπονη και στρεσογόνα διαδικασία.
Το επίπεδο φαινετε να είναι πολύ υψηλό για την ώρα...
Τώρα αυτός είναι προβληματισμός σου που θες να μοιραστείς με τα μέλη που ξέρουν καλύτερα?? Ας είναι, εγώ πάντως επιστημόνισσα δεν είμαι!