Οταν εχεις υπερβολικα νευρα κι ορεξη για καβγα
αλλα το καταλαβαινεις οτι σου συμβαινει αυτο και πραγματικα δεν θελεις να τσακωθεις και να δημιουργεις προβληματα καταντωντας δυσαρεστος στους γυρω σου, αλλα και μπλεκωντας κι ο ιδιος σε ασχημες καταστασεις, τι κανεις ?
να ξεδωσεις αλλου δεν παιζει, ουτε γυμναστηριο, ουτε kickboxing ή karate, ουτε στανταρντ καθημερινο σεξακι (δωρακι ειχε και με 20), ουτε το θυμα που επελεξες εκατσε παρολο το κυνηγητο, ουτε οτι αλλο μπορει να βοηθησει. πολλες φορες μπαινω κι εδω κι εχω πολλα νευρα και μου ρχεται να βρισω οταν διαβαζω κατι ενοχλητικο, κι επειδη δε μπορω παντα να συγκρατηθω το κανω και με χριστοπαναγιες και λοιπα ξεσπασματα ξερασματα τα οποια μετανιωνω μετα. και ειμαι σιγουρος οτι και ο διαχειριστης αυτου του site/forum εχει βαρεθει να διαβαζει για μενα να ειμαι εμπλεκομενος παντου, και θα προτιμουσε να με ειχε διωξει δια παντως εδω και καιρο. ωστοσο, εγω δεν γραφτηκα εδω για να προκαλεσω προβληματα, αλλα οταν εστω και λιγο ξεκιναν να μου λενε μαλακιες, ειναι αδυνατον να μην απαντησω λογο των νευρων μου.
πινω ενα καφε τη μερα το πρωι οποτε αμφιβαλλω οτι φταιει η υπερβολικη δοση καφεϊνης. παιρνω και χαπια καθημερινα που υποτιθετε ειναι σχετικα και με τα νευρα, αλλα δε νιωθω καμια αλλαγη και δεν καλυτερευουν τα πραματα να ξεχνιεμαι. ο ψυχολογος θα πει οτι φταιει και η κριση που ειναι ολα δυσκολα τωρα και πρεπει να κανουμε λιγη υπομονη, φταιει και το περιβαλλον που ζουμε και μας επηρεαζει ολους αμεσα, αφου με περιβαλλουν αναγκαστικα ηλιθιοι ανθρωποι που μενουμε στο ιδιο σπιτι μα και αχρηστοι γειτονες, και λεφτα δεν υπαρχουν να ξεφυγω απ'αυτη τη καταπιεση.
τι αλλο μπορω να κανω για να ηρεμω ?