O καναπές ... έκλεισε...
Printable View
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
Quote:
Originally posted by Nefertari
ʼλλο το έτερον ήμισυ και άλλο ο φίλος /φίλη... έλα ντε όμως που για κάποιο μαγικό και ακαταλαβίστικο λόγο, αρχίζει να συγχέεται το θέμα... η αντιπάθεια προς το έτερον ήμισυ, γίνεται και αντιπάθεια προς την φίλη. Γιατί όμως?
Οι σχέσεις που έχουμε με διάφορους ανθρώπους, είναι κατά κάποιο τρόπο οριοθετημένες. Λέμε, ο σύντροφός μου, ο φίλος/φίλη μου, ο γείτονάς μου κλπ. Είναι έννοιες αυτόνομες και δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ τους, αν μπορεί να ειπωθεί φυσικά έτσι.
Έχεις αναρρωτηθεί όμως μήπως άλλαξες κι εσύ ;
O καναπές ... έκλεισε...
Δεν ζητάμε όμως πολλά; Φαντάσου ότι και της φίλης της λείπει η παλιά Νεφ...γιατί σε βλέπει να αλλάζεις και να αμύνεσαι απέναντί στη δυσαρέσκειά της. Δεν πιστεύω ότι είναι αυτόνομες έννοιες αυτές (φίλη, σύντροφος, οικογένεια, κτλ), γιατί έχουν όλοι κοινό παρονομαστή εσένα, κι αν εσύ έχεις αλλάξει, τότε φυσικό είναι να αλλάζουν και οι σχέσεις σου με τους άλλους.Quote:
Χμμμ... ίσως. Σίγουρα έβαλα μπροστά τον σύντροφο, γιατί μαζί του ζούσα και όχι με την Χ φίλη, η οποία π.χ. δεν ενέκρινε την επιλογή μου εξ\' αρχής. Και θεωρώ ότι δεν ζητάμε την έγκριση ποτέ, αλλά αν μη τι άλλο, θέλουμε τον σεβασμό ως προς το δικαίωμα των επιλογών μας από τους εκάστοτε φίλους μας... τουλάχιστον αυτό κατ\' εμέ σημαίνει φιλία... σεβασμός και κατανόηση αν θες, στις ατομικές επιλογές...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
...
θέλω να σου γράψω αλλά δεν έχω χρόνο...
αργότερα....
...κρατάω κείνα τα αποθέματα....
Ατέτα,
πραγματικά συγκινήθηκα με το u2u που μου έστειλες. Σ\' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
O καναπές ... έκλεισε...
Καλημέρα!!!Μόλις απόψε ανακάλυψα το site και δηλώνω ενθουσιασμένος!Εχω πάρα πολλα πράγματα να μοιραστώ με τους \"θαμώνες\" ενός τέτοιου forum και θα χαρώ να δώσω,εν περιλιψει αρχικά, το στίγμα μου,ενα...ψυχολογικό CV μου!Εκτός του οτι-σίγουρα-θα με βοηθήσει τον ίδιο,ελπίζω και σε μια ελάχιστη,έστω,συμβόλή μου σ\'αυτό το μοίρασμα εμπειριών και σκέψεων.Επιφυλάσσομαι όμως για την αυριανή για να εγγυηθώ καθαρότερη σκέψη.Ήθελα για την ώρα μόνο να συγχαρώ!!:)
Καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα μας αλλά και στον καναπέ, αφού το πρώτο σου μήνυμα ήταν σε αυτό το θέμα...
:)
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
Πως ψάχνεις σπιτι καλή μου?
Γιατί δεν απευθύνεσαι σε ενα κτηματομεσητικό γραφείο? Στις δεκάδες μετακινήσεις μου πάντα μεσω μεσητικού γραφείου έβρισκα σπίτι και τελικά... κατέληξα διευθύντρια σε κτηματομεσητικό γραφείο!! Χα χα!
Λοιον, πηγαινε στο καλυτερο κτηματομεσητικό γραφείο και άσε τους ειδικούς να ψάξουν.. ε, μην πεθάνουμε και απο την πεινα ο κλάδος!
Καλη επιτυχια :):)
Καλη τυχη Νεφερταρι....
ευχομαι να βρεις το \'σπιτι\' αν και, πιστευω πως εχεις μαθει πλεον, μερικες φορες το σπιτι το βρισκουμε μεσα μας ...
και εγω εχω ζησει σε μερος που δεν ηξερα κανεναν.... μ\'εμαθε να εκτιμω τους δικους μου και ποτέ, μα ποτέ, να μην πιστεψω ξανα πως θα μπορουσα να ζησω χωρις αυτους και τελειως μονη...
το θυμαμαι αυτο, ακομη και οταν μπαινω στο αυτοκινητο και οδηγω ασκοπα οπου ναναι για να ξεφυγω, για να βρω 10 λεπτα ησυχιας, για να μεινω... μονη...
Σε γραφείο έχω απευθυνθεί, αλλά θέλω σε συγκεκριμένη περιοχή, η οποία με βολεύει για την δουλειά, συγκεκριμένο μέγεθος, συγκεκριμένο \"φάσμα\" τιμής και προπάντων ολοκαίνουριο... δεν μπορώ τα παλιά πάνω από 5ετία... :o :)Quote:
Originally posted by Black Rose
Γιατί δεν απευθύνεσαι σε ενα κτηματομεσητικό γραφείο?
O καναπές ... έκλεισε...
Χμμ, και εσυ μ\'εκανες να σκεφτω... καπως το αντιθετο απ\'οτι ειπα πριν....
Οτι μερικες φορες νιωθεις πως δεν \'ανηκεις\' πουθενα, παρεισακτη παντου... το μονο που μπορεις να κανεις τοτε ειναι να φτιαξεις ενα \'σπιτι\' και να ευχηθεις πως καποια μερα θα το νιωθεις ΣΠΙΤΙ
Εγω προσωπικα επρεπε να αποδεχτω την ιδεα οτι, για πολλους λογους, ποτε δεν θα νιωσω ανετα σε μια χωρα...
απο εκει και περα... επρεπε να βρω το μερος οπου ειμαι λιγοτερη δυστυχισμενη, λιγοτερο εξω απο τα νερα μου. Δυστυχως, αυτο το εμαθα μονο με την δοκιμη... (και ακομα δοκιμαζω, χεχε)
Ευχομαι να τριτωσαν τα κακα και ναναι πισω σου πια!
Ευγε!Quote:
Όπως είπα, όλα είναι εμπειρίες... και αυτό που δεν μας σκοτώνει, μας κάνει δυνατότερους!
O καναπές ... έκλεισε...
σε καταλαβαινω....Quote:
Προς Θεού, δεν εννοούσα κάτι τόσο βαρύ όπως η λέξη \"παρείσακτος/η\"... απλά υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι δεν κολλάς κάπου, όσο κόσμο και αν έχεις γύρω σου. Νιώθεις σαν μην \"ανήκεις\" κάπου... και εδώ και εκεί και ούτε...Quote:
Originally posted by mreye
Οτι μερικες φορες νιωθεις πως δεν \'ανηκεις\' πουθενα, παρεισακτη παντου...
Είναι ένα περίεργο συναίσθημα θα έλεγα, το οποίο ελπίζω να φύγει με τον καιρό!
:)
Υ.Γ. Thanks! :)
thanks και απο μενα :)
O καναπές ... έκλεισε...
O καναπές ... έκλεισε...
Ευχομαι να περασεις (η, μαλλον, να περασες) ομορφα!
O καναπές ... έκλεισε...
Γιατί , καλή μου, δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του. Τον θαυμάζεις, τον εκτιμάς, τον αγαπάς αλλά δεν εισαι ερωτευμένη μαζί του και έτσι όλα του τα προτερήματα έχουν γίνει αγχος και σε πνίγουν..
Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα πιο αποπνιχτικό συναίσθημα από το να ζεις με έναν θαυμάσιο άνθρωπο που θα ήθελες να είσαι ερωτευμένος μαζί του αλλά να μην μπορείς να τον ερωτευτείς..
Αχ αυτή η χημεία! Οταν δεν λειτουργεί μας \"διαλύει\"!
O καναπές ... έκλεισε...
Λίγοι είναι αυτοί που δεν εχουν περάσει από κάποια κόλαση.. Ο καθένας μας έχει τον τρόπο και τις ευαισθησίες του στο πως αντιμετωπίζει τις καταστάσεις...
Αυτό που σε μένα φαίνεται βουνό σε άλλον είναι παιγνιδάκι, αυτό που εμένα με \"έστειλε\' κάνει τη φίλη μου να γελάει..
Επειδη είμαστε κοινωνικά όντα και ζούμε σε ενα συγκεκριμμένο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον οι αποφάσεις μας επιρρεάζουν πολλές ζωές. Και οι αποφάσεις άλλων επερρεάζουν τις δικές μας ζωές. Η οικογένεια δέχεται τους περισσότερους \"κραδασμούς\"\' σε κάθε κρίση , σε κάθε πρόβλημα. Πολλοί από εμάς εχουμε προκαλέσει πόνο, απογοήτευση ακόμα και δυστυχία στις οικογένειές μας, αλλά και για πόσους απο εμάς οι αποφάσεις της οικογένειας δεν δημιούργησαν προβλήματα στη ζωή μας.. Στην οικογένεια πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη, η κατανόηση, η συγνώμη.. Οταν αγαπάμε καταλαβαίνουμε, νιώθουμε τον άνθρωπό μας. Μπορεί όταν είμαστε θυμωμένοι να θολώνουμε, αλλά μετά τα συναισθήματα καταλαγιάζουν.
Για πολλά χρόνια η οικογένειά μου είχε σταματήσει την επικοινωνία μαζί μου γιατί δεν συμφωνούσαν με το διαζύγιό μου.. Με απομόνωσαν , με συνέτριψαν μια εποχή που τους χρειαζόμουν κοντά μου.. Οταν τα χρόνια πέρασαν η αγάπη αναδύθηκε πάλι και ξανα ανταμώσαμε. Δεν ξέρω αν τους έχω συγχωρήσει για την οδύνη που έζησα εκείνα τα χρόνια , γεγονός είναι ότι τα έριξα πίσω μου. Είμαστε καλά τώρα, είμαι κοντά τους, είναι μεγάλοι άνθρωποι ,τους φροντίζω, τους αγαπάω.
Μαθήματα ζωής είναι αυτά, τουλάχιστον ας γίνουμε καλοί μαθητές.