Πρωκτικό σεξ-θέλω αλλά δε μπορώ
Το θέμα μου είναι το εξής... Από όταν άρχισα να κάνω σεξ,από την πρώτη μου φορά,έκανα πρωκτικό σεξ.
Όχι επειδή μου άρεσε ιδιαίτερα,απλά επειδή ήξερα ότι αρέσει,και επειδή δε μπορώ να πω ότι με χάλαγε-ξενέρωνε.
Επίσης,παλιά έκανα σεξ σχεδόν πάντα μετά από πολύ ποτό,ήμουν πολύ χαλαρή και δεν πονούσα ιδιαίτερα.
Τώρα όμως το πρόβλημα είναι ότι έχω μια φυσιολογική σχέση,και προφανώς δεν μπεκρουλιάζω πριν το σεξ!
Εκτός αυτού,έχω αιμορροίδες. Και είναι πάρα πολύ επώδυνο. Και κατά τη διάρκεια,και μετά.
Δεν μπορώ όμως ούτε να το αρνηθώ στον φίλο μου,ειδικά εφόσον είναι της άποψης ''ένας άντρας λογικό είναι να
πηγαίνει σε μπουρδέλα,αν η δικιά του δεν του δίνει αυτά που θέλει''. Και εγώ από τη φύση μου (για λόγους που
δεν είναι επί του παρόντος να αναλύσω) είμαι άνθρωπος που ποτέ δεν λέω όχι σε κάποιον δικό μου,ειδικά όταν
πρόκειται για σεξ. Τι να κάνω? Σκεφτόμουν να πάω σε κανένα γιατρό,αλλά ξέρω πως οι αιμορροίδες άπαξ και
εμφανιστούν,δε φεύγουν ποτέ. Δε μπορω σε καμία περίπτωση να το συζητήσω με τον φίλο μου και να του πω ότι
δε θέλω να ξαναγίνει,γιατί πολύ απλά εγώ θέλω,και δεν μπορώ...Αλλά ούτε μπορώ να είμαι μια βδομάδα με πόνους
και να μην μπορώ ούτε να καθίσω σε καρέκλα σαν φυσιολογικός άνθρωπος!
Πφφφ...καμια πρόταση ρε παιδιά???