Quote:
Originally posted by Remedy
DrunkOnTheMoon καλησπερα
με εχουν παραξενεψει αρκετα πραγματα στην διηγηση σου και θα προσπαθησω να σου τα πω..
κατ αρχας αυτο που λες οτι υπηρξε το κινητρο σου για ολον αυτον τον προβληματισμο, ο φοβος σου να μην αποδειχθεις σεξ. ανεπαρκης δηλαδη...
υποθετω οτι γνωριζεις οτι μπορει καποιος να ειναι σεξουαλικα ανεπαρκης ΚΥΡΙΩΣ για αλλους λογους βιολογικους η ψυχολογικους και οχι γιατι ειναι ομοφυλοφιλος....ακομα , μπορει καποιος να ειναι επαρκεστατος σεξουαλικα ειδικα σε μια νεαρη ηλικια σαν τη δικια σου, οστοσο να ειναι ομοφυλοφιλος...μονο, που το ξερει, δεν το ψαχνει...
Καταλαβαίνω αυτό που λες, όταν λέω σεξουαλικά ανεπαρκής εννοώ να σταματήσω να ερεθίζομαι με τη σκέψη γυναικών.
Quote:
ο λογος που εσυ εχεις επικεντρωθει σε αυτη τη σκεψη για την πιθανη ανεπαρκεια σου ειναι αληθεια μονο το περιστατικο που διαβασες η μια βαθυτερη ανησυχια σου για την σεξουαλικοτητα σου?
Μέχρι να διαβάσω για αυτό το περιοστατικό δεν είχα καμία ανησυχία, από εκεί και πέρα δεν ξέρω... είμαι και εγώ μπερδεμένος..
Quote:
αλλα ακομα και αυτη να υπηρχε (η ανησυχια), φανταζομαι οτι ξερεις οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι καποια ασθενεια που διαγιγνωσκει κανεις με τεστ η με εξετασεις στο αιμα....ειναι κατι που το καταλαβαινει κανεις αρκετα νωρις ειτε το παραδεχεται στους αλλους και στον εαυτο του ειτε οχι...
απο οταν νοιωθει καποιος σεξουαλικες ανησυχιες σε πολυ μικρη ηλικικα, ξερει αν αυτο που τον ελκει ειναι το αλλο φυλο η το δικο του η και τα δυο...
εσυ δεν εχεις βγαλει καποιο συμπερασμα απο την ηλικια των 8 μεχρι σημερα? ετσι ξαφνικα σου ξυπνησε αυτη η ανησυχια με την ειδηση που διαβασες?
δεν το κάνω με την μορφή εξέτασης για να διαγνώσω ασθένεια... το κάνω για να καταλάβω τι γίνεται... όπως είπα δεν είχα νιώσει ποτέ έλξη για άτομα του ίδιου φύλου, από την ηλικά των 8 όπως λες, και πάντα ένιωθα έλξη μόνο για γυναίκες και μου άρεσαν πάρα πολύ.
Quote:
αν νοιωθεις την αναγκη να δεις ψυχολογο ειτε γι αυτο που περιγραφεις ειτε για γενικοτερες ανησυχιες σου, καντο...
περα απο ολα αυτα, εστω προσπαθωντας να μπω στο σκεπτικο το δικο σου , περι γνωματευσης ομοφυλοφιλιας μεσω αυτων των τεστ που εχεις επινοησει (αληθεια, σκεφτηκες καθολου μηπως η επινοηση αυτων των τεστ ειναι μια δικαιολογια για να μπορεις απενοχοποιημενα να σκεφτεσαι αλλους αντρες?) ελεγα λοιπον, οτι αυτο που μου εκανε εντυπωση στην διαδικασια των \"τεστ\" σου, ειναι οτι οταν καποιες φορες αισθανεσαι να κλονιζεσαι ας πουμε για το αν νοιωθεις ελξη για το φυλο σου, αυτο γινεται με σκεψεις φιλιου με καποιον αντρα....
το φιλι ειναι μια πολυ ερωτικη υποθεση, περα κι απ το σεξ θα ελεγα, και προσωπικα το θεωρω περισσοτερο ενδεικτικο για την ελξη για οποιονδηποτε προς οποιονδηποτε, απο το πιο αγριο σεξ....
με λιγα λογια, δεν θα μου εκανε τοση εντυπωση στις διαδικασιες που μπηκες αν φαντασιωνοσουν σεξ και οργια με αλλους αντρες, οση μου εκανε η παροδικη εστω διαθεση σου για φιλια με αντρες...
Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν είχα σκεφτει ότι το κανω για να μπορώ απενοχοποιημενα να σκεφτομαι άλλους άνδρες. Το θέμα είναι οτι ποτέ δεν είχα νιώσει έλξη για άντρες, έτσι ώστε όταν άρχισα να το κάνω αυτό, έστω και υποσυνείδητα να το κάνω για αυτό που λες. Με αυτό που λες για το φιλί δεν διαφωνώ, απλά ίσως θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος άλλος ο οποίος είναι συνειδητά γκει στην αρχή αισθανόταν το ίδιο ή τελοσπάντων τα ίδια πραγματα με εμένα, για αυτό τον λόγο περιγράφω πως νιώθω...