πρέπει να καταπιέσω την επιθυμία μου να βγω έξω, γιατί το ξέρω είναι δείγμα μανίας...όπως και ότι δεν έχω όρεξη για φαγητό.και πως έχω τέτοια επιθυμία για αλκοόλ και θέλω να δω τον ψυχίατρο...
Printable View
πρέπει να καταπιέσω την επιθυμία μου να βγω έξω, γιατί το ξέρω είναι δείγμα μανίας...όπως και ότι δεν έχω όρεξη για φαγητό.και πως έχω τέτοια επιθυμία για αλκοόλ και θέλω να δω τον ψυχίατρο...
πάρε κανένα λίθιο μέχρι να έρθεις στα ίσια σου!
βρε τι του λες του παιδιου?βασικα ισως πολλες φορες και να πρεπει να ακολουθουμε τις μανιες που κατα καιρους μας πιανουν.ισως να μπουμε σε εναν αλλο τροπο σκεψης.εσυ προσπαθησε ν δεις αν αυτο ειναι μανια η μηνυμα του εαυτου σου που σου λεει οτι κατι πρεπει να αλλαξει
Η μανία είναι ωραία σε σχέση με την καταθλιπτική φάση αλλά μερικές φορές οδηγεί τον άνθρωπο σε παρορμητική συμπεριφορα...
Αυτό που με απογοητεύει είναι η συνεχής αναζήτηση νέων φαρμάκων.Παίρνω σταθεροποιητικό.Και το είδα σήμερα πηγαίνοντας την κόρη μου στο λούνα παρκ ότι είμαι στη τσίτα.Σε κάποια φάση ήθελα να τρέξω και να γυρίσω σπίτι.Θα δω την αυριανή μέρα πως θα είναι.Αλλιώς με βλέπω με λίθιο- ηλίθιο...
μα ακριβως γι αυτο του προτεινω να κατσει να τα βρει με τον εαυτο του και καποιες φορες να ακολουθει τις παρορμησεις του
Αν ακολουθήσω τις παρορμήσεις μου, καρφί στο γνωστό μαγαζάκι στη γωνία, θα με πάνε!
arktos,το λίθιο έχει παρενέργειες σε σχέση με τα σταθεροποιητικά όπως το Τριλεπτάλ που είναι και πανάκριβο.?
Τί φάρμακα παίρνεις?Εγώ σεροξάτ,ζάναξ και τριλεπτάλ...
Παίρνω το depakine εδώ και 2,5 χρόνια που δεν ξέρω πια τι παρενέργειες έχει.Το λίθιο είναι πολύ ισχυρό.
Lostre, από τι πάσχεις?
arktos περα απο αυτα που λενε οι γιατροι ξερεις τις διαφορες μεταιχμιακων και διπολικων???
εγω οταν διαβαζω διπολικους γιατι νιωθω οτι καταλαβαινω τοσο καλα τι λενε??
δεν ξέρω τίποτα για μεταιχμιακούς, παρά μόνο ό,τι έχεις πει εσύ για τον ευατό σου.θα ρωτήσω το γιατρό μου, όμως.
κι εγω τον δικο μου για εσας! οι διαταραγμενοι αλλα περιμενουμε κι αλλα κανουμε..αλλα νομιζουμε οτι θα μας βγουν κι αλλα μας βγαινουν..
ειμαστε απροβλεπτοι..τουλαχιστον εμεις οι μεταιχμιακοι
Αν αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου τοτε τι του διαταραγμενου ανθρωπου??
για μένα ισχύει το : άλλα λέω πως θα κάνω κι άλλα κάνω..
κι αν υπολογίσουμε και το ζώδιο..τότε..γιατί διδυμάκι κι εγώ..
πανικούς και άγχος...
Γάμη σε τα....5 χρόνια παίρνω φάρμακα...
Το ντεπακιν χρόνο το πηρα και εγω αλλα νομίζς ότι μου αύξησε το βάρος...
ωχ φιλεναδα δεν πιστευα ποτε στα ζωοδια μεχρι που ειδα τα χαρακτηριστικα του ζωοδιου μας!κ το καλυτερο οταν μου ειπαν οτι σε ερευνα σε ψυχιατρεια οι περισσοτεροι ηταν διδιμοι κι αμεσως ματα ακολουθουσαν οι ιχθεις εφγυγε καθε αμφιβολια...
διαταραχη στο τετραγωνο λοιπον...
ιντερ ,ο αθεος ψυχιατρος δουλευει στο ΙΚΑ της Πυλης Αξιου?
lostre, εγώ δε νομίζω μου το αύξησε το βάρος.και μου το είπε και ο γιατρός πως είναι μια από τις παρενέργειες.inter, δε μπήκα τυχαία δηλαδή?αν το ήξερα θα έκανα κι εγώ το γκάλοπ μου.
ναι...τον ξερεις?
vai...xaxxaxaxaxax!!!!
Αλλά θεωρείται από τους καλούς γιατρούς...
χαχαχα αναρχο κουμουνι κι αθεο βιβα λα τρελλα!εγω εκει παω τωρα μονο για να μου γραψει τα φαρμακα ...ατομο,ε?
στο σπίτι/ιατρειο του πήγαινες καθολου?
Οι περισσότεροι ψυχίατροι το παίζουν κουλτούρα κλπ...αστα να πανε...
πηγα στο παρκο κρητης εκανα και καφε οποτε ανοιξα ψυγειο....βιβα λα votca
αχχααχαχχχχ!!!!!4 χρονια πηγαινα σε αυτον...
Δεν σε κραζει που του πας την συνταγη από άλλον γιατρό?
αααααχ να δεις τι τραβηξα οταν του ειπα οτι αλλαζω γιατρο...βεβαια ηταν ιστορια ολοκληρη οποτε δεν ηταν σαν να ηταν 100% επιλογη μου...απλα μου λεει
πωωωως τα πας με τον καινουργιο?
τι ταβορ σου δινει?κ ποσα?2?διπλασιασε κ τα εφεξορ?περνει την ολο απορεια του φατσα κ λεει κι πως εισαι εσυ???τα γραφει μωρε τι να κανει αλλα μεταξυ μας κι εγω με την ουρα στα σκελια παω...
εχει κορυφαιο χιουμορ!τουλαχιστον αυτο δεν το εχασα τον εχω στο ικα τον ρωαταω κατι κ μου λεει α αυτα με το γιατρο σου γελαει κ απανταει με το πουρο στο στομα...πολυ τον παω
βρε παιδια μια χαρα γιατρος ακουγεται.οι περισσοτερροι αμα σκεφτομαστε οτι εχοθμε να παμε σε γιατρο βαριομαστε την ζωη μας αυτος δινει και σωουυυυ.τελειο.ιντερ λοστρε ειστε καλυτερα τωρα?
τι καλυτερα μωρε?με διακυμάνσεις...
βασικα τωρα πας σε αλλον γιατρο...
χαχαχχαχα
εγω αλλαξα...τερμα τα πουρα...τερμα το καπνισμα την ωρα της συνεδρειας τερμα το γελιο ολα τερμα...τωρα (το λεω συνεχεια γιατι ειναι καινουργιο )παμε αυτοπαρατηρηση...
ελα ντε!!εγω τους εβαζα να υπογραφουν για να με βγαζουν μολις μου κανανα εισαγωγη 2 στις 2 κατεληξα σπιτι..δεν ξερω αν εκανα καλα η αν επρεπε να κατσω αλλα αμα καθομουν στανταρτ χαρι-μολυβι καιQuote:
Originally posted by arktos
.inter, δε μπήκα τυχαία δηλαδή?αν το ήξερα θα έκανα κι εγώ το γκάλοπ μου.
-συγνωμη τι ζωοδιο εισαι???
ε μετα αμα εβγαινα ποτε...
εμένα δε με βγάζανε με τίποτα.θυμάμαι μια φορά πέρασα από μια επιτροπή.δε περίμενα να δω ξαφνικά 15 άγνωστα άτομα να με κοιτάνε όλοι και να με ρωτάνε, ούτε που θυμάμαι τι.δε με βγάλανε, όμως.το χειρότερο μου όταν ένας ηλίθιος διευθυντής μου είπε: είναι και ο χαρακτήρας σου..κάτι σε παιδί άτακτο μου θύμισε.ήθελα να του σπάσω το γραφείο.αλλά λέω δε θα βγω ποτέ από δω μέσα.μου έχει μείνει απωθημένο.ψυχίατρος και να μου λέει τέτοιες μαλακίες.έκλαιγα σα μικρό παιδί όταν μετά από 3 μέρες άδεια έπρεπε να ξανμπώ μέσα.κι αυτός έκανε το δάσκαλο που κριτικάρει τη μαθήτρια.
Επιτηδες το κανουν μερικοι ψυχιατροι και ειναι εκνευριστικοι αναρωτιεμαι....
Την τελευταια φορα που μιλησα κατι ιδιαν με την ψυχιατρο μου της ελεγα εχω προβλημα με το να επεξεργαστω τις συζητησεις και μου ελεγε οτι ισως να ειμαι υποχονδριος.
Μετα τις ελεγα οτι δεν βρισκω συνεχεια τι να πω σε μια συζητηση δεν μπορω να αντεπεξελθω στο ρου των συζητησεων και μου ελεγε ισως επειδη εισαι μονοχνωτος...πραγματα δηλαδη που τα ειχα σκεφτει και απο μονος μου αλλα δεν αληθευουν...βασικα με εκνευρισε...δεν μου προτεινε λυσεις απλως εκανε ανοητα σχολια.
Λες και ειμαι καθυστερημενος και δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα...υποχονδριου και του προβληματος μου με την κατανοηση της προφορικης ομιλιας που εχω...λες και μπορει να ξερει καλυτερα αυτη...δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκανε αυτο.
Και αν ειμαι υποχονδριος απλως γιατι αν κοψω τα #@#$ χαπια μου πεφτω στα σκατα ξεχασα να τη ρωτησω την @#$@#$@$# αντε εκνευριστηκα παλι:p
να γνωρίσουμε τον διευθυντή στην ψυχίατρο που λες!θα προκύψει έρωτας μεγάλος!σε είπε υποχόνδριο και μονόχνωτο!μια απάντηση υπάρχει γι΄αυτή, ξέρεις ποια!
oti prepi na alaksi epagelma????
ότι επάγγελμα και να κάνει ίδια ηλίθια θα παραμένει!
artoς εγω να δεις τι εκανα σε αυτη που τσιριζε στην κυριολεξια ΕΙΣΑΓΩΓΗ!!!!!μου κανανε διπλη στεντον στο ποπο κι εγω την εβριζα καργιολα γυναικα παρε τηλ το γιατρο μου!ηληθια ψυχιατρος εισαι εσυ μωρε η μεσον ειχες κ μπηκες??τσιριζα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ κι εκει ειπε την μαγικη λεξη
ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!!το σκεφτομαι κ απορω πως δεν την σκοτωσα...δεν πιανει η υπογραφη ΜΟΥ????εκατσα κατω στο πατωμα χτυπιομουνα κ τσιριζα....μετα υπεγραψε η μανα μου..δεν επρεπε να παρω αλλα ηρεμοχαπα κ μου λεει η μανα μου...ρεζιλι με εκανες.....
εκει μετανιωσα αλλα κ τη δευτερη φορα παλι τα ιδια δεν εκανα εχω μετανιωσει?δεν εχω? δεν ξερω...
Ρε παιδιά αν μπείτε σε ψυχιατρική κλινική ισχ\'υεο ότι και στις αλλεσ...Δηλαδή αν θες να φύγεις πριν σε δώσουν εξιτήριο υπογράφεις και φεύγεις...Μόνο για τους ανήλικους χρειάζεται υπογραφή από τους γονείς...
Αν όμως γίνει ακούσια εισαγωγή από τον Εισαγγελέα τότε βγαίνειςμόνο με εξιτήριο όταν αποφασίσουν οι γιατρόι!