Originally Posted by
marilita2
Ειχα παθει καταθλιψη στα 22 μου.Αυτο που με εκανε να παω στο γιατρο ηταν η ανορεξια,αυπνια,και κρισεις πανικου.Ηταν μια πολυ δυσκολη φαση της ζωης μου γιατι ειχα πιεστει με σπουδες και δουλεια ταυτοχρονα.
Ακολουθησα την αγωγη μου για 6 μηνες,παντα με παρακολουθηση γιατρου.Εκανα και ψυχοθεραπεια για 2 χρονια.
Το θετικο(ναι υπαρχει και θετικο απ'ολο αυτο)ειναι οτι ειδα καταματα προβληματα που ειχαν συσσωρευτει για χρονια,απο την παιδικη μου ηλικια.
Απο τοτε εχουν περασει 10 χρονια και δεν ξαναειχα προβλημα,και το περιεργο ειναι οτι απο τοτε ηρθα αντιμετωπη με προβληματα στα επαγγελματικα,με προβληματα υγειας και φυσικα....με προβληματα στις ερωτικες μου σχεσεις και απογοητευσεις.
Δεν ημουν ποτε καπνιστρια.
Πιστευω οτι το βασικο ειναι να εμπιστευομαστε τους επαγγελματιες υγειας,κατι παραπανω ξερουν μιας και εχουν περασει χρονια σπουδαζοντας΄καθως και να μην στηριζομαστε μονο στα φαρμακα,οσο αυτο ειναι εφικτο.
Ευχομαι ολοι οι καταθλιπτικοι(γιατι οσοι εχουμε περασει εστω κι ενα καταθλιπτικο επεισοδιο ειμαστε καταθλιπτικοι)να θυμομαστε και να μιλαμε για αυτο σαν κατι μακρινο