Originally Posted by
Συνήθεια
Για να το κλείσω το θέμα , επειδή έχω θυμώσει και φοβάμαι μήπως δεν είμαι αντικειμενική, εχτές άνοιξα την γαμοτηλεόραση για να δω το θέμα με τον 17χρονο φονιά, μια χοντρή ψυχολόγα με κόκκινα νύχια και χείλη , βασικά για να βγει στην τβ φτιαχνόταν κάνα δίωρο, έλεγε τις απόψεις της ,ήταν πιεσμένο το παιδί από τις εξετάσεις, μάλιστα. Έχω μια γνωστή άλλη ψυχολόγα στον κύκλο μου που σε ένα καφέ μια μέρα κοντέψαμε να σφαχτούμε , όταν ήρθε το θέμα στα πολιτικά και δήλωσα πως δεν ψηφίζω και ω ναι δεν ψήφισα συνασπισμό , όταν άνοιξα τις σκέψεις μου τις αναρχικές , μου είπε πως πρέπει να δω ψυχίατρο. Αυτό ήταν το επιχείρημά της. Η άποψή μου είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει που να με βασανίζεις μερόνυχτα όπως τον τύπο στο κουρδιστό πορτοκάλι. Η κάθε μαρία που έγινε ψυχολόγος και διατηρεί ένα δωμάτιο στα πατήσια με την φιλοδοξία όχι να βοηθήσει αλλά να ζήσει με τα πενήντα ευρώ του άλλου, γράφει πολύ εύκολα μια συνταγή με ναρκωτικά σε ένα παιδί που φοβάται ας πούμε να δέσει τα κορδόνια του. Όταν έχεις καρκίνο , πας στον γιατρό, όταν σε πονάει το δόντι πρέπει να το φτιάξεις , όταν έχεις ψυχική ασθένεια πας στον ψυχίατρο , όταν φοβάσαι να ζήσεις όμως και σου φταίει το πέταγμα της μύγας πας στους ανθρώπους σου να το αντιμετωπίσεις. Είπαμε στο κορίτσι με την χαμηλή αυτοεκτίμηση κατ ευθείαν να πάει σε γιατρό. Επειδή έχει άσχημα μπούτια. Και θα πάει και μετά τις 3 πρώτες συνεδρίες θα της γράψει κι ένα φαρμακάκι για να την τονώσει Η εύκολη λύση , κατάλαβες; Θα τα ξαναπούμε πάλι σε λίγο καιρό ίσως.