Πολυ μπερδεμενος με κοπελα
Καλησπερα! ειχα γραψει ξανα προσφατα γιατι χωρισα με τη κοπελα μου και μου ειχε δημιουργηθει μια αισθηση οτι θα δυσκολευτω τρομερα να ξεκολλησω... μιλαω καιρο με μια κοπελα μεσω ιντερνετ... τη γνωρισα στην αθηνα που σπουδαζω! τη γνωρισα λιγο πριν φυγω εγω για τη πολη μου για διακοπες και εκεινη για τη δικια της οποτε μετα ολο το καλοκαιρι ξεκοψαμε και μιλαγαμε μεσω ιντερνετ... ειχαμε βρεθει δυο φορες απο κοντα με αλλη παρεα μαζι,οχι μονοι μας... εγω σε καποια φαση της ξεφουρνισα οτι μου αρεσει σαν ανθρωπος και σα κοπελα παροτι δε γνωριζομαστε καλα και μου ειπε και εκεινη το ιδιο οτι δε μπορει να πει κατι τωρα αν δεν γνωριστουμε καλυτερα κτλπ...αυτο της το πα μεσω ιντερνετ... τωρα που επεστρεψα για εξεταστικη σκεφτομουν παλι τη πρωην κ ημουν στεναχωρημενος αρκετα συχνα...αλλα με τη κοπελα μιλαμε παρα πολυ απ το ιντερνετ , λεμε διαφορα χαζα,γελαμε... και χθες ηταν για καφε με μια φιλη της και μου εστειλε μηνυμα να παω και εγω...πηγα με ενα φιλο μου και περασαμε πολυ ωραια σα παρεα...ωστοσο εγω της ξαναπα οτι μου αρεσει αλλα παλι την ιδια αρκετα συγκρατημενη και μου πε οτι της αρεσει παρα πολυ που μιλαμε και αυτη τη στιγμη με αντιμετωπιζει μαλλον σε φιλικο επιπεδο και οτι οσο με γνωριζει με παει ολο και περισσοτερο! δε ξερω ρε παιδια με εχει μπερδεψει παρα πολυ... τη τελευταια φορα που βγηκαμε κ εκτοτε δεν ξανασκεφτηκα τη πρωην...μου αρεσει η κοπελα αλλα δε μπορω να καταλαβω αν το βλεπει καθαρα φιλικα ή οχι και δε ξερω πως να το αντιμετωπισω