θελετε ο-η συντροφος να υπαρχει μονο για σας ?
τον-ην πιεζετε τροπον τινα ?
σας ενοχλει οταν κοιταει ομορφες-ους ?
σας ενοχλει οταν βλεπει αλλους φιλους-ες ?
Printable View
θελετε ο-η συντροφος να υπαρχει μονο για σας ?
τον-ην πιεζετε τροπον τινα ?
σας ενοχλει οταν κοιταει ομορφες-ους ?
σας ενοχλει οταν βλεπει αλλους φιλους-ες ?
Για μενα ο καθεις πρεπει ναναι αυτονομος , να εχει τον χωρο του , τα ενδιαφεροντα του .
πρακτικα ομως δεν ειναι αφου λενε οπιος μπορει να ζησει μονος του ειναι η θηριο η θεος
γιατι ομως ολοι ερωτευονται λαθος ατομα
Aλεξανδρε , δεν το πιστευω οτι ολοι ερωτευονται λαθος ατομα , αλλα εχουν πολλες απαιτησεις απο το αλλο ατομο ..
oi πολες απαιτησεις καταληγουν σε πολες απογοητευσεις
Ναι θα ηθελα να ειναι μονο για μενα η συντροφος μου..Δεν θα πιεσω να το κανει αλλα δεν θα μπορουσα ενα ατομο που να πηγαινει και με αλλους οσο ειναι μαζι μου.
Το να κοιταει αλλους πιο ομορφους δεν βλαπτει οπως αλλωστε ειναι λογικο ολοι λιγο πολυ κοιταμε.
με φιλους της ας βγει δεν μπορω να θετω περιορισμους σε θεματα φιλιας οπως και εγω δνε θελω να μου κανει το ιδιο
Εγω θελω το αγορι μου μονο για μενα αλλα να κανει ομως κ αντρες φιλους οσους θελει γυναικες απαγορευεται
Μπορει να ειμαστε επιπολαιοι ως προς κάποιες από τις πτυχές του χαρακτηρα του άλλου ή να τις υποτιμάμε ενώ ειναι προφανεις, τις οποίες ωστόσο δε θα θελαμε να υπάρχουν στον ανθρωπο μας. Οι απογοητευσεις απ εκει προέρχονται. Ο έρωτας βάζει στο περιθώριο τα χαρακτηριστικά που τελικά μας ενοχλούν.
Εγώ θέλω να τον έχω δικό μου, αλλά να νιώθω ότι εγώ είμαι ελεύθερη να έχω όποιον θέλω, δίχως αυτός να έχει λόγο πάνω σ'αυτό.
Δε του συγχωρώ την απιστία, αλλά η δική μου απιστία θέλω να θεωρείται δεδομένη. χα χαα
Πιστευω οτι ειναι κτητικος και εγωιστης ο ερωτας και δεν βρισκω κατι λαθος, δηλαδη ειναι για μενα μονο και ειμαι για αυτην μονο,τελος.
Σε μια σχεση το καλυτερο ειναι να εισαι απολυτως ειλικρινης απο την αρχη ωστε να εισαι καλυμμενος,αν θες ελευθερη σχεση το λες, δεν γαμιεσαι με οτι κινειται και γαμας ταυτοχρονα και τα συναισθηματα ενος ανθρωπου, γιατι τι σου εφταιξε?
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Μόλις μπει η κτητικότητα μέσα χάνεται το όλο ενδιαφέρον.
Δεν μιλάμε για pet να oum.
Ελευθερια πάνω από όλα.
Αν υπάρχει κάτι καλο θα συνεχίσει να υπάρχει και να εξελίσσεται χωρίς καμια πίεση.
Μόλις αρχίσουν τα περίεργα ερωτηματικά του είδους:"που ήσουν,με ποίους,τι forages,κλπ μαλακίες"χαλάει τελείως το παιχνίδι.
Είσαι με των άλλων για όσο είσαι με των άλλων,χωρίς ζήλια και κτητικότητα.
Απόλαυσε το ελευθερα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Undetermined, αυτό ακριβώς θέλω. Καθόλου ελευθερία για τον άλλον και όλη για μένα. Το τι θα την κάνω, είναι δικό μου θέμα. Αλλά τη θέλω.:P
ax00xa0xa0xa0xa0xa0xa0xax0axa0xa0xa0xa0xa0xa
Okay.Good luck love.
Δε με ενδιαφέρει η δικαιοσύνη στον έρωτα. Ωραιοποιημένα ψέματα για τις ανθρώπινες σχέσεις για να είναι ιλουστρασιόν. Το τι θα του κάνω είναι δικό μου θέμα,
γράφω όσα θέλω και όχι όσα θέλουν οι άλλοι να φαντάζονται.
καποιοι ειναι απλως κτητικοι σε οτιδηποτε ,ποσω μαλλον στον ερωτα και ξεγελανε για πολυ ερωτευμενοι
δεν θεωρω οτι ο ερωτας με την κτητικοτητα ειναι αλληλενδετα
οταν εισαι ερωτευμενος σεβεσαι τον αλλον δεν του φερεσαι σαν να ειναι κτημα σου χωρις να εχει δωσει καποιο δικαιωμα,,μονο και μονο για να μην βρεθει καποιος αλλος που θα πατησει τα δικα σου χωραφια
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Θα τον βρεις....Στο μαγαζι ερχοτανε ενας παππους ειχε χασει τη γυναικα του...Νταξει εχει αναγκη απο συντροφια...Βεβαια εχει καποια ελαττωματα...Πινει λιγο παραπανω...Ειναι μεγαλος....Καμπουρης...Α και εχει και πλαστικο χερι....
Αλλα γενικα ειναι ψυχουλα μπορει να σε ανεχοτανε.... Για λιγο.... :P
[QUOTE=Nocash;469717]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Θα τον βρεις....Στο μαγαζι ερχοτανε ενας παππους ειχε χασει τη γυναικα του...Νταξει εχει αναγκη απο συντροφια...Βεβαια εχει καποια ελαττωματα...Πινει λιγο παραπανω...Ειναι μεγαλος....Καμπουρης...Α και εχει και πλαστικο χερι....
Αλλα γενικα ειναι ψυχουλα μπορει να σε ανεχοτανε.... Για λιγο.... :P[/QUOTE
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η άποψή σου είναι σημαντική για μένα? Απ' ό,τι έχω διαβάσει δεν έχεις καν λύσει τα θεματάκια σου,
θέλεις να με πείσεις ότι δε θα βρω αυτό που θέλω? Όπως το θέλω? Ή μπορεί και να το έχω βρει, πώς μπορείς να το ξέρεις αυτό?
Γίνεσαι λιγάκι γελοίος μερικές φορές χωρίς καν να το αντιλαμβάνεσαι. Βέβαια, για να το αντιληφθείς, κι αυτό έχει προυποθέσεις.
Ας αφήσω τον μαλάκα ομοφοβικό και μισογύνη και ας γράψω για πράγματα που με ευχαριστούν.
Η κοινωνία μας κατασκευάζει μύθους για τους ρόλους των φύλων. Όπως ο μύθος για την ανδρική ανωτερότητα. Αναγκαστικά, λόγω των κοινωνικών αλλαγών
και της πολυσχιδούς πλέον ύπαρξης του σύγχρονου ανθρώπου, οι μύθοι αυτοί καταρρέουν. Περάσαμε από την ντεφάκτο ανδρική ανωτερότητα στην εποχή
της "ισότητας" μεταξύ των φύλων και της συντροφικότητας. Γιατί άλλαξε η ντεφάκτο ανωτερότητα? Από ποιες κοινωνικές πιέσεις πραγματικότητας?
Είναι δύσκολη η διατήρηση μύθων όταν αλλάζει η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λοιπόν η σημερινή, της ισότητας μεταξύ των συμμετεχόντων σε μία ερωτική σχέση,
όπως πέρασε από το στάδιο της πατριαρχικής της μυθολογίας, τείνει να περάσει ξανά σε άλλο στάδιο.
Θα μπορούσα να βάλω ένα κάρο βιβλιογραφίες και να δώσω υλικό, αλλά το επίπεδο είναι ιδιαίτερα χαμηλό, οπότε, ο καθένας αν θέλει να το ανεβάσει, ας το κάνει.
Σε πληροφορω οτι στο τεστ νοημοσυνης εβγαλα 121 και ανηκω στο 26% των ανθρωπων με ανεβασμενο δεικτη ευφυιας... 8-)
χαχαχα
Αλλα δεν σε νοιαζει η αποψη μου...
Περα απο το χαβαλε...
Νιωσε και καταλαβε οτι αν δεν τρολαρεις και τα λες σοβαρα αυτα π λες ΚΑΝΕΙΣ μα κανεις δεν θα σε ανεχτει...Τουλαχιστον οχι για πολυ..Και αν εισαι και εμφανισημο γκομενακι τοτε θα παρει αυτο π ΠΡΕΠΕΙ να παρει καθε ανδρας απο εσενα και μετα θα απορεις γιατι απομακρυνθηκε... ;)
Οσο για τα θεματακια μ π δεν εχω λυσει...Ναι ισως να εχεις δικιο οτι θελω λιγη δουλιτσα αλλα βλεπεις προσπαθω και απο την πλευρα σου τουλαχιστον ηταν πολυ ανωριμο να μου το χτυπησεις.. Απλα δεν ειχε καμια ουσια...
ναι, μη χτυπιέσαι γενικά, διάβασε λιγάκι, αυτό...
Ουτε ομοφοβικος ειμαι και σιγουρα οχι μισογυνης...
Ειμαι ενα ατομο π αν μ δωσεις κατι ελαχιστο θα μου τα παρεις ολα...Αρκει να δωσεις αυτο το κατι τις..
Αλλα βλεπεις ακομα κι εγω καταλαβα πως εισαι μια απο τις σκαρτες κοπελες με την μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους και σιγουρα θα σε παραταγα οσο ωραιο γκομενακι και να ησουνα γιατι θα μπορουσα να βρω κατι πολυυυυ καλυτερο (εφοσον λες θελεις ανδρα σκυλο)
Οσο για το κειμενακι....Κοπελια εχεις θεματα να λυσεις...Φασκεις και αντιφασκεις μονη σου...
Τη στιγμη π μιλας οτι θελεις ελευθερια στη σχεση και να εχεις τον ανδρα μεσα στο βρακι σου και μετα μας μιλας για ισοτητα μεταξυ των φυλων..... Something is wrong with you BITCH....
Δεν ξέρω αν κάτι είναι λάθος με μένα, το σκύλα πάντως που έγραψες για να με πληγώσεις και καλά, μάθε ότι με κολακεύει. Οπότε σε ευχαριστώ!
Τα υπόλοιπα οι γνωστές σου αρλούμπες.
Ρε γιατί μαλλωνεται; Νοcash άσε την κοπέλα ήσυχη... Θα το βρει αυτό που θέλει.... Βέβαια στο σπίτι φαντάζομαι θα φοράει λατέξ στολή και θα παίζει και μαστίγιο στην ένδυση αλλά εφόσον ο άλλος θα την βρίσκει με την πάρτη της , εμάς τι λόγος μας πέφτει.
Το bitch εκτος απο σκυλα σημαινει και τσουλα οπως επισης και παλιοθηλυκο...
Οποτε ειμαι σιγουρος οτι σε κολακευει... :P
Oσο για το ποιος λεει αρλουμπες ας το κρινουνε τα υπολοιπα μελη...
χμ, άλλο ένα ποστ ό,τι νάναι. Δε σου πέφτει λόγος γενικά, αν είχες κάτι ουσιαστικό να γράψεις, θα ήταν επί της ουσίας και όχι επί
του άντε, να της την πούμε με αιχμές που περιέχουν και τις φαντασιώσεις σου μέσα. Σκέψου, ακόμη κι εκεί, διάλεξες τα στερεότυπα
του λάτεξ και του μαστιγίου.
Ναι, γιατί το τσούλα με έθιξε. χαχααααχα Είμαι. Και τσούλα. Και σκύλα. Και πολλά άλλα πράγματα. Αλλά και πιο χαρούμενη γι αυτό που είμαι από εσένα, που δεν είσαι.
Οπότε γιατί αυτός που δεν είναι μπορεί να με θίξει με την κριτική του?
Oυτε τι εγραψε δεν εχεις τη νοημοσυνη να καταλαβεις...Μεταφορικα το εγραψε και εχει απολυτο δικιο....
Αντε ας το παμε στο ουσιαστικο...Γιατι εισαι μελος σε ενα φορουμ υποστηριξης εσυ;;;Γιατι δεν μπορεις να βρεις ανδρα να συγχωρει τις απιστιες σου αλλα εσυ να μην δινεις δευτερη ευκαιρια σε κανενα λαθος τους;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ