αυτους που χρησιμοποιουν το σωμα τους περισσοτερο απο το μυαλο τους αυτους που δε τους συγκινει η τεχνη κ αυτους που πιστευουν στην εξωτερικη ομορφια γλαστρα χωρις καπιο περιεχομενο.
Printable View
αυτους που χρησιμοποιουν το σωμα τους περισσοτερο απο το μυαλο τους αυτους που δε τους συγκινει η τεχνη κ αυτους που πιστευουν στην εξωτερικη ομορφια γλαστρα χωρις καπιο περιεχομενο.
Αυτους που ειναι ξινοι ή μιζεροι χωρις να εχουν περασει δυσκολιες στην ζωη τους
Αλλο δεν καταλαβαινω εναν τυπο ανθρωπου , και αλλο δεν επιδοκιμαζω , δεν επιδοκιμαζω αυτους-ες που
αντρες , γυναικες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους
γυναικες που κυνηγουν αντρες που ειναι πανω απο τα ' κυβικα ' τους , και αντρες
ανθρωπους που συσσωρευουν πλουτο για τον πλουτο
ματαιοδοξους -ες που εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους
αυτους -ες που παντρευονται απλως επειδη ' πρεπει '
αυτους-ες που κλαιγονται για την κατασταση τους , χωρις να κανουν τιποτα γι αυτο
αντρες , γυναικες που πιστευουν οτι ειναι δωρο θεου για το αλλο φυλο
μοιρολατρες-ισες , ολα ειναι ' γραμμενα '
αυτους-ες που τους φταινε οι αλλοι , ενω παντα φταινε οι ιδιοι
τεμπεληδες , αυτους που τα θελουν ολα ευκολα
αυτους-ες που νομιζουν οτι ειναι παραπανω απο τους αλλους
αυτους-ες που δεν παραδεχονται τις αδυναμιες τους
αυτους-ες που πιστευουν οτι τους αδικησε η ζωη , ενω τα καναν οι ιδιοι θαλασσα
φιλαθλους σκληροπυρηνικους και οπαδους κομματων , και γενικα οπαδους
αυτους - ες που θεωρουν οτι το κλαμα ειναι ντροπη
υπερκαταναλωτες , φιγουρατζηδες , ψευτες , κατινες
χρηστες η/υ , που ζουν μεσα σε εναν ανυπαρκτο κοσμο
αυτους-ες που ειναι μενα κινητο στο χερι
αυτους που παιρνουν δανεια , αδιαφορωντας πως θα τα ξεπληρωσουν
αυτους που δινουν συμβουλες , χωρις να ζητωνται
ξερολες , εξυπνακηδες , καρριεριστες , αυταρχικους
αυτους που θελουν να σωσουν τον κοσμο , ενω δεν ειναι στο χερι τους ( εννοειται )
αυτους που συγκρινουν τον εαυτο τους με τους αλλους , και αν υστερουν , αντι να τους μιμηθουν , τους φθονουν
αυτους που υποτιμουν την νοημοσυνη των αλλων
αυτους που κανουν επιδειξη γνωσεων
αυτους που πιστευουν οτι εχουν το γνωθι σαυτον , ενω εχουν μαυρα μεσανυχτα
αυτους που πιστευουν οτι το χρημα ειναι καταρα , γιατι δεν μπορουν να ταποκτησουν
αυτους που ' οσα δεν φτανει η αλεπου , τα κανει κρεμασταρια '
πολυλογαδες , φωνακλαδες , καυγατζηδες , ρηχοι ανθρωποι , δηθεν
Ειναι τοσο μεγαλος ο καταλογος ........
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ αυτους που πιστευουν οτι δεν ανηκουν καπου στον καταλογο αυτο , συμπεριλαμβανομενου εμου ......
πολες φορες συμβαινει αυτο.Quote:
αυτους που ' οσα δεν φτανει η αλεπου , τα κανει κρεμασταρια '
εγώ θα πω γενικά,αυτούς που δε θες να καταλάβεις, πολύ απλά και γενικά.Γιατί όλοι οι άνθρωποι κινούμαστε στα ίδια πλαίσια,δεν είναι και επιστήμη!
εγω δεν καταλαβαινω αυτους που εχει παντα ο μηνας 9 το συμπαν να γκρεμιζεται. Πως το κανουν ρε γμτ??? Θελω παρα πολυ να τους μοιασω!!!!!
διαβαζοντας το γνωστο βιβλιο ειμαι οκ ετσι το κανα.
αυτον που επιμενει οταν τον απορριπτουν/ διωχνουν...
ειναι κανονας της ζωης που λεει οτι αν πεις ξεκαθαρα αυτο που πιστευεις αυτο η θα σημαινει οτι θα σε λατρεψουν η θα σε σημαινει οτι θα σε μισησουν
το σιγουρο παντως ειναι οτι για να σε αγαπουν ολοι πρεπει να σαι ΨΕΥΤΗΣ
ειναι πρακτικα αδυνατον να προκαλεσεις το θαυμασμο χωρις να προκαλεσεις επισης το φθονο κ τη ζηλεια (magaiver)
αρα για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι θα πρεπει να εισαι ο μ που θα ηθελαν για να σε βλεπουν χαλια κ να το ευχαριστιουνται σαν αυτο που λεει επιδη εγω δεν ειδα ποτε καλο να μη δει κανενας
σαν αυτο που λεει..
δε με νιαζει αν εφτασα απο τη κορυφη στο πατο
γιατι η π η ζωη φερνει τα πανω κατω
ετσι ακριβως ειναι η ζωη ειναι ενας τροχος.
Δεν ειναι ετσι Αλεξ,διακυμανσεις υπαρχουν,αλλα καποιοι ειναι κατα μεσο ορο πιο πανω απο τους αλλους.Δε μπορω να συγκρινω την ζωη μου,οσα ''κατω'' και αν εχει,με τη ζωη ενος καρκινοπαθη ας πουμε.Η κολαση μου ειναι ο παραδεισος του.
Οπως υπαρχουν και αλλοι,που λογω οικονομικου κυριως,τα προβληματα τους ειναι κατι τριχες.
μα δε μιλαμε για καρκινοπαθη εδω περα συγκρινεις πραγματα ασχετα προφανως δε θα το εχεις ζησει αυτο για αυτο κ δε το πιανεις.
Δεν ειναι ασχετα,ειπες οτι η ζωη ειναι τροχος και ολοι καποια στιγμη ειναι πανω και καποια αλλη στιγμη κατω.Δεν περνουν ολοι τα ιδια ομως.Αλλος χανει παιδι αλλος δε το χανει.Αλλος γνωριζει φτωχεια αλλος οχι.
αυτους που μιλανε πολυ και κανουνε λιγα και οταν γινει στραβη λενε την φραση"να σου εξιγησω" η τρεχουνε
....εγώ δεν καταλαβαίνω αυτούς που επιμένουν να ζουν μες στη μιζέρια και τη γκρίνια και ψάχνουν μονίμως "θύματα" για να κλαίγονται όλη μέρα, αφήνοντας τη ζωή τους να περνάει στο τίποτα....
αλεξ......
εκτος του οτι δεν καταλαβα τι εγραψες, δεν καταλαβα επισης πως αυτο που εργαψες, απανταει σε αυτο που εγραψα εγω...
δλδ,
συμφωνω με το μνημονιο....
Εσένα..........
Σίγουρα το "δεν καταλαβαίνω " είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το "δεν εγκρίνω/δε μου ταιριάζει/ δε γουστάρω/ δεν επιδοκιμάζω". Στο τελευταίο ο κατάλογος είναι ατελείωτος.....
Πάντως, σε ό,τι αφορά το "δεν καταλαβαίνω", το ανησυχητικό σε έναν άνθρωπο είναι όχι να μην τον καταλαβαίνουν, αλλά να μην καταλαβαίνει εκείνος τους άλλους. Δηλ. οι άλλοι να είναι σε θέση να εντοπίσουν την οπτική του γωνία κ να μπουν στη θέση του (ακόμα κ αν δεν συμφωνούν με την κοσμοθεωρία κ τη νοοτροπία του), ενώ εκείνος να κρίνει κ να βλέπει τα πάντα μόνο μέσα από τα δικά του μάτια. Αυτό κάνει σε huge problem.
αν κ τα αλαρμ στο μυαλο μου εχουν αρχισει κ χτυπανε κοκκινο δε ξερω ποσο θα το παλεψω ακομα αυτο...
.................................................. ...........................................
ευτυχως αν συμφωνουσες με εμενα θα αρχιζα να ανυσιχω οτι κατι δε κανω καλα.Quote:
συμφωνω με το μνημονιο....
Αυτους-ες που δε δινουν δευτερη ευκαιρια, αυτους-ες που βαζουν τον εγωισμο τους πανω απ ολα κ τους γκρινιαρηδες...
Λογικό δεν είναι να μην μπορούμε να καταλάβουμε τους διαφορετικούς τύπους απο τον δικό μας? για ποιο λόγο κυρίως αναρωτιέσαι ? γιατί κάνουν το Α η το Β ? Μια πολύ γρήγορη απάντηση είναι αφού το μπορούν το κάνουν, γούστο τους και καπέλο τους, αρκεί να μην ξεπερνούν τα όρια και γίνονται βάρος στον άλλο, η η ελευθερία σου σταματά εκεί που ξεκινά η δική μου
(αν είμαι εκτός θέματος για επανέφερε με εις την τάξιν χαχαχα)
Αυτούς που για κάθε κατάσταση πλάθουν τη δική τους "αλήθεια" κατά πώς τους βολεύει.
εγω ενα εμαθα παντως αμα δωσεις σημασια σε ενα αχαριστο στη συνεχεια θα σε βγαλει τοσο @@ που θα το θυμασαι για δεκαετιες (θα θυμιθειτε τα λογια μου μια μερα.)
όταν δεν καταλαβαίνεις κάποιον δεν φταίει πάντα ο κάποιος (πομπός)... μπορεί να φταίς κι εσύ (δέκτης)... εκτός αν εννοείς ποιόν τύπο ανθρώπου δεν θέλουμε να καταλάβουμε (αρνούμαστε)... νομίζω πως θα ήθελα να μπορώ να καταλάβω οποιονδήποτε προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί μου...
k γιατι να κουραστεις να καταλαβεις καπιον ενω θα μπορουσε να βρεθει καπιος αλλος να τον καταλαβεις καλυτερα?
Θεος φυλαξει, μαμα....
συμφωνω στο οτι μαλλον ο αλεξ εννοει με τινος τυπο ανθρωπου διαφωνουμε (με την σταση του δλδ), ειπωθηκε και απο αλλους.
Αλλα το να ασχοληθω με οποιονδηποτε θελησει να επικοινωνησει μαζι μου, μου φαινεται σαν εφιαλτης...
ειμαι υπερ της επιλογης.
σου φαινετε εφιαλτης γιατι απλα δε μπορεις να ασχοληθεις. η το εχεις η δε το εχεις.